Search Menu
Visningar
 • Måndag 10 oktober 18:00-18:30

  Öppen visning

 • Söndag 9 oktober 13:15-14:00

  Öppen visning

Boka visning
Järfälla / Kallhäll
Kopparvägen 26nb
Utgångspris: Kalkyl 2 295 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 88 kvm
Community fee: 6 326 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum

Järfälla - Kallhäll / Kopparvägen 26nb

Etagélägenhet med tillhörande trädgård

Välkommen till en genomgående renoverad etagélägenhet om 88 kvm med både balkong och uteplats. Här får man det bästa av två världar, en rymlig balkong samt en stor härlig uteplats med tillhörande trädgård. Sovrummen ligger på det övre planet och kök och vardagsrum finner man på det nedre planet. Köket är rymligt och har plats för matbord. Två klädkammare vilket ger goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum samt en separat gäst-wc. Stambytt förening, även fönster och dörrar är utbytta, dränering är utförd samt parkeringsplatser är renoverade. Nära Kallhäll centrum med affärer, restauranger samt bussar och pendeltåg. En kort promenad till Mälaren med fina promenadstråk och härliga bad.


Köksinspiration

Provmöblera
Här frodas grönskan!
Här frodas grönskan!
Hall
Hall
Kök
Kök
Kök med matplats och gott om förvaringsmöjligheter
Kök med matplats och gott om förvaringsmöjligheter
Lättarbetat kök
Lättarbetat kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum med utgång till trädgården
Vardagsrum med utgång till trädgården
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Helkaklat badrum med badkar
Helkaklat badrum med badkar
Hall med trapp ner till det nedre planet
Hall med trapp ner till det nedre planet
Gäst-wc
Gäst-wc
Uteplatsen med matbord under markis
Uteplatsen med matbord under markis
Här mumsas det
Här mumsas det
I full blom
I full blom
Vackra rosor
Vackra rosor
Kallhällsbadet
Kallhällsbadet
Stäketbron
Stäketbron
Piluddens Båtklubb
Piluddens Båtklubb
Närhet till Mälaren
Närhet till Mälaren
Kallhällsparken
Kallhällsparken
Ulvsättra Gård
Ulvsättra Gård
Barkarby Outlet
Barkarby Outlet
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL Ljust klinkergolv, vita väggar. Plats för avhängning. KLÄDKAMMARE Med gott om förvaringsutrymme. SOVRUM Laminatgolv, ljust grön tapet. SOVRUM Laminatgolv, ljusgul tapet. Utgång till balkong. En stor klädkammare. BADRUM Stambytt 2008-09 . Helkaklat med ljusgrå klinker på golvet, vitt kakel på väggarna med en rad i ljusgrått. WC, kommod (2015), badkar, golvvärme. Ett litet runt fönster med frostat glas i dörren. En trappa leder ner till det nedre planet. Liten hall med förråd under trappan. GÄSTWC Klinker på golvet, målade väggar samt vitt kakel ovan handfat. Dörr med runt fönster med frostat glas. KÖK Ljust klinker på golvet, ljusa väggar med en fondvägg som är mönstrad i grått. Vita köksluckor, mörkgrått kakel ovan diskbänk. Spishäll, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl/frys. Rostfria vitvaror. Fläkt. Plats för matbord. VARDAGSRUM Parkettgolv, vita väggar med en beige fondvägg. Utgång till trädgården.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  88 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1962
 • Värme och ventilationsanl.
  Föreningen är delägare och medlem i Kopparvägen ekonomisk förening (org. nr 713200-0451). Föreningen har ett andelstal på 11,21 % i föreningen, vars ändamål är att driva en panncentral för uppvärmning hos medlemmarna. Övriga medlemmar är Brf Kopparstaven (41,85 %), Brf Kopparslanten (16,07%) och Brf Kopparvinkeln (30,87%).
Energideklaration
 • Energiprestanda
  145 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2010-03-11
TV- och Internetanslutning
 • Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbudet ingår i avgiften. För att teckna abonnemang kontakta Com Hems kundtjänst. Bredband. Leverantör: Com Hem. För att teckna abonnemang kontakta Com Hems kundtjänst.
Bilplats/Övriga byggnader
 • 45 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Övrigt
 • Det finns fortfarande ett antal hyresrätter som vid avflyttning kommer att säljas. Vilket ger ett tillskott till föreningen. Det kommer att ha en positiv inverkan på framtida avgifter.
Economy
 • Community fee
  6 326 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Hushållsström
  392 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  392 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  3
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Andel av årsavg.
  2,36934
 • Andelstal insats
  2,36934
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2016-02-16.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Kopparskölden. I föreningen finns 52 lägenheter.
 • Kommande renoveringar
  Kodlås är på gång.
 • Gjorda renoveringar
  2007/2008: Ett riktigt stambyte är utfört och samtliga badrum och toaletter renoverades. Även varmvattenledningarna byttes ut. 2010: Dränering av framsida, nya parkeringar samt nya sophus. 2014: En större ventilations översyn med tillhörande OVK besiktning. 2015: Fönster, altan- och balkongdörrar samt entrépartier byttes ut mot nya. Fasaden runt om fönster och altan-och balkongdörrar byttes även ut.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns källarförråd, tvättstugor, cykelrum. 2 st förråd per lägenhet. 1 större och ett mindre, matkällare. Det utreds förnärvarande att iordningställa en allmän föreningslokal.
Området
 • OMRÅDE Med naturen runt knuten samt promenadavstånd till pendeltågsstation och centrum är området populärt för den som vill ha både lugn avkoppling och ett aktivt friluftsliv. NÄRSERVICE I Kallhälls centrum hittar du livsmedelsaffärer, frisörer och blomsterhandel. Det finns också restauranger, bibliotek, folktandvård och apotek. I anslutning till centrum finns även en vårdcentral samt ett gym. I Jakobsberg, kommunens mittpunkt, finns ett inglasat centrum med stort serviceutbud. Bland annat finns en mängd modebutiker, ett Systembolag, mm. Närhet även till Barkarby handelsplats där man finner allt man tänkas kan behöva. FÖRSKOLOR OCH SKOLOR För närmare information om barnomsorgen i Järfälla, vänligen kontakta Järfälla kommun på telefon 08-580 285 00. FRITID Trots Kallhälls närhet till Stockholm finns stora naturområden att utforska. Öster om E18 finns Järvafältet och Molnsätras naturreservat med sina kor ute på bete. Även Översjön med möjlighet till fiske och bad ligger i området. Väster om järnvägen ligger Görvälns naturreservat med sin närhet till vattnet. I Norra Stäket finns Ängsjö friluftsområde med stora gräsytor för alla somriga aktiviteter, kanotuthyrning motionsspår, skidspår, bad och mycket mer. I Kallhäll finns två badplatser vid Mälaren. Bonäsbadet är den mindre av dem. Kallhällsbadet är det lite större med glassförsäljning på sommaren och flera bryggor att bada ifrån. De nybyggda bostäderna vid Bolinder strand ligger i direkt anslutning till badet. Kallhällsparken är ett mindre grönområde i närheten av centrum med fågeldamm invigd 1992. Där finns bl.a en handikappanpassad lekpark invigd 2008 samt flera stora gräsmattor där det ofta spelas fotboll på sommaren. En liten grusplan finns även. För mer info: http://www.jarfalla.se/
 • Kommunikationer
  Pendeltågen till och från Kallhäll går tätt. Dagtid går tågen varje kvart och det tar ca 23 minuter till Stockholms central. Kallhäll ligger ca 23 km från centrala Stockholm och med bil tar man sig dit via E18.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten