Search Menu
Bostaden är såld

Johanneshov - Hammarbyhöjden / Båstadsvägen 21

Utmärkt 3:a med hiss.

Hjärtligt välkommen till denna välplanerade 3:a om ca 68 kvm belägen en trappa upp i hus med hiss och balkong. En lägenhet i toppklass vilket karaktäriseras genom ett gediget ljusinsläpp via stora fönsterparter, vardagsrum med mycket yta att underhålla och att umgås på samt utgång till balkong med eftermiddagssol. Ett kök med ljus skåpinredning som erbjuder upplysta arbetsytor och förvaringsmöjligheter högt som lågt, rikligt maskinellt utrustat. Två sovrum med fönster åt väster i lugnt läge med garderober. Helkaklat badrum med tvättmaskin/tumlare samt badkar. Hall med oslagbara förvaring via garderober och en generös klädkammare. Här bor Ni i förening med ordnad ekonomi med närhet till allmänna kommunikationer som tar dig till innanför tullarna på 7 min. Livsmedelsaffärer och service butiker i både Björkhagens Centrum som Hammarbyhöjdens . Välkommen på visning!

Johanneshov / Hammarbyhöjden
Båstadsvägen 21
Final price: 4 000 000 kr
Enclosed: 68 kvm
Community fee: 4 552 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Johanneshov / Båstadsvägen