Search Menu
Viewings
 • Måndag 24 oktober 18:00-18:30

  Öppen visning / Varmt Välkommen!

 • Söndag 23 oktober 13:00-13:45

  Öppen visning / Varmt Välkommen!

Book a viewing
Johanneshov / Hammarbyhöjden
Finn Malmgrens väg 3C
Utgångspris: Calculation 2 895 000 kr
Make a bid
Enclosed: 85 kvm
Community fee: 6 887 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum

Johanneshov - Hammarbyhöjden / Finn Malmgrens väg 3C

Perfekt läge med närhet till allt samt balkong i soligt läge!

Här får den som är 55+ bosätta sig i stor och stabil förening med gångavstånd till apotek, livsmedelsaffärer, t-bana och lokalbuss. Lägenheten ligger i lugnt läge mot föreningens lummiga innergård och erbjuder en attraktiv planlösning med två bra sovrum, stort vardagsrum och rymligt kök med plats för stora sällskap. Härlig balkong i bästa söderläge. Föreningen hyr ut både p-platser och garageplatser. Stor festlokal och Spa med jacuzzi kan nyttjas i föreningens gårdshus. Varmt välkommen!


Kitchen inspiration

Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Invändigt föreningslokalen
Invändigt föreningslokalen
Invändigt föreningslokalen
Invändigt föreningslokalen
Invändigt föreningslokalen
Invändigt föreningslokalen
Nackareservatet
Nackareservatet
Söderbysjön
Söderbysjön
Utegym Nytorps gärde
Utegym Nytorps gärde
Björkhagens GK
Björkhagens GK
Globen med shoppingmöjligheter.
Globen med shoppingmöjligheter.
Moderna Tele2 Arena
Moderna Tele2 Arena
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL: Välkomnande entré med bra plats för avhängning och förvaring. Ljust tapetserade väggar och ett ljust linoleum på golvet. Säkerhetsdörr är installerad. VARDAGSRUM: Hela inre delen av lägenheten är en trevlig sällskapsdel med perfekt planlösning mellan kök och vardagsrum. Gott om utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbel. På golvet ligger en vacker ekparkett samt tapetserade väggar. Fint ljusinsläpp genom balkongdörr och stora fönsterpartier. BALKONG: Rymlig möblerbar balkong i söderläge med utsikt över föreningens trevliga innergård. KÖK: Generöst tilltaget kök med gott om bänk- och skåpsutrymmen samt plats för matbord. Stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Full maskinell utrustning består av spis, fläkt, kyl och frys samt ugn. BADRUM: Helkaklat badrum med vitt/grått kakel samt ljust schackmönstrat klinkergolv. Utrustat med dusch, vägghängd WC samt handfat med spegel ovanför. SOVRUM 1: Sovrum med stort fönsterparti med fönsterbänk i marmor samt gott om plats för dubbelsäng samt förvaring. Ljust tapetserade väggar samt ett praktiskt linoleumgolv. SOVRUM 2: Sovrum med stort fönsterparti med fönsterbänk i marmor samt gott om plats för dubbelsäng samt förvaring. Ljust tapetserade väggar samt ett praktiskt linoleumgolv. FÖRVARING: Lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter i två rymliga klädkammare samt flera lösa garderober. Det finns även ett separat källarförråd som tillhör lägenheten.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  85 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  1992
Parking/Other buildings
 • Det finns 26 st garageplatser. Går att hyra för 550 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö. Det finns 5 st parkeringsplats. Går att hyra för 275 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Fri parkering på gatan i Hammarbyhöjden. På omkringliggande gator är det fri parkering. Städdag en dag/vecka vintertid.
Other
 • OMRÅDESBESKRIVNING Hammarbyhöjden som bostadsområde byggdes i huvudsak mellan åren 1936-1945 och byggdes utan stora ingrepp i naturen. Husen är designade i s.k. funktionalistisk arkitektstil. På 90-talet förtätades det på sina håll och nya hus byggdes. Området benämndes som den vita staden p.g.a. sina ljusputsade fasader. Hammarbyhöjden är en populär stadsdel med närhet till både city och skogsområden. FRITID I Nackareservatet finns det allt för den som vill vara ute i naturen. Här finns det flera badplatser, som till exempel Söderbysjön, Hellasgården, Sickla strand. På vintern går det alldeles utmärkt att åka långfärdsskridskor på dessa frusna vatten. Det finns löparspår, som det på vintrarna är mycket bra skidspår i. Är man intresserad av golf så har Björkhagens Golfklubb en alldeles strålande golfbana i vacker miljö vid Söderbysjön. Hammarbybacken finns inom 10-15 minuters promenad för rolig skidåkning på vintern och är en mycket trevlig plats för picknick på sommaren med sin härliga utsikt över Stockholm. CENTRUM OCH SERVICE Hammarbyhöjdens centrum erbjuder mataffär, apotek, restauranger, gym, skomakare, kemtvätt, frisör mm. För den som vill shoppa ordentligt ligger Globen Shopping fem minuters bilfärd bort med sitt stora utbud. Ytterligare shoppingmöjligheter finns det i Sickla Köpkvarter som bara ligger ytterligare några minuters bilfärd bort. KOMMUNIKATIONER Tunnelbanan når man bara på cirka 5 minuters promenad. Med tunnelbanan är du sedan innanför tullarna på ytterligare 5 minuter. BUDGIVNINGEN: Mäklarhuset tillämpar "öppen budgivning". Det innebär att du som lämnar samtycke till att visa namn och telefonnummer för dina bud, också kommer att få se övriga öppna budgivares namn och telefonnummer på budgivningslistan. Väljer du istället att vara anonym får du endast se buden och tidpunkten då de lades Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris som säljaren säljer. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Economy
 • Community fee
  6 887 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Försäkring
  100 kr/mån
 • Hushållsström
  175 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  75 kr/mån
 • Total operating costs
  350 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Andel i förening
  0,0167200
 • Andel av årsavg.
  1,67203
 • Andelstal insats
  1,67203
Föreningen
 • Benämning
  Brf Meteorologen nr 3.
 • Allmänt
  Brf Meteorologen nr 3 är ett 55+ boende, dvs den som köper lägenheten måste vara minst 55 år (om det är ett par som köper måste åtminstone en person vara minst 55 år) och enligt stadgarna har föreningen satt en övre gräns på 75 år. Föreningen är uppförd 1992 och omfattar 63 lägenheter. Bergvärme har installerats och detta kommer sänka löpande uppvärmningskostnader i framtiden. Det är inga större arbeten eller reparationer nära föreliggande. Inga avgiftshöjningar finns planerade. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2013 och sträcker sig fram till 2023.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns källarförråd, tvättstuga, gemensamhetslokal med plats för 50 personer och spaavdelning med bastu samt jacuzzi. En mycket trevlig innergård ligger mellan husen.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area