Search Menu
Bostaden är såld

Johanneshov - Kärrtorp / Fyrskeppsvägen 89

Utmärkt 3:a med balkong i solläge och renoverade ytskikt. Lägenhet med naturen runt knuten!

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma 3:a om ca 72 kvm. Belägen i rofyllt område på lugn återvändsgata finner Ni denna ljusa lägenhet. Innanför säkerhetsdörr möts Ni av en rymlig hall som erbjuder avhängning samt förvaringsmöjligheter. Ett väl tilltaget vardagsrum med vacker stavparkett i original och ljusinsläpp via generösa fönsterpartier. Utgång till balkong i solläge med plats för bord och stolar. Två ordentliga sovrum med utrymme för extra förvaring. Renoverat badrum med påkostat materialval, förvaringsmöjligheter och vädringsfönster. Ljust kök med arbetsytor i rostfritt och rikligt med förvaringsmöjligheter samt matplats invid fönster mot grön baksida. I närområdet finns populära Nytorpsbadet, utegym, caféer samt Nackareservatets motionsspår, badsjöar och golfbana. Här bor Ni med naturen runt husknuten! Endast en kort promenad från lägenheten finns både Björkhagens Centrum och Kärrtorps Centrum med livsmedelsaffärer, Folktandvården, BVC, servicebutiker, bibliotek och öppen förskola. Allmänna kommunikationer genom buss och tunnelbana. Lägenheten ligger mitt emellan tunnelbanehållplatserna Björkhagen och Kärrtorp. Från Björkhagens station tar det ca 7 min till Södermalm . Välkommen på visning!

Johanneshov / Kärrtorp
Fyrskeppsvägen 89
Final price: 3 355 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Community fee: 4 646 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Johanneshov / Fyrskeppsvägen