Search Menu
Bostaden är såld

JOHANNESHOV - Kärrtorp / Fyrskeppsvägen 54

Högst upp i gavel samt balkong med solsäkert söderläge!

Hjärtligt välkommen till denna 2:a om 52 kvm belägen i gavel högst upp i en välskött fastighet med balkong i insynsskyddat söderläge. En utmärkt disponerad lägenhet som erbjuder generöst sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring genom integrerade garderober med överskåp. Ett stort och rymligt renoverat kök med både förvaringsmöjligheter och arbetsyta samt plats för matplats för upp till sex personer. Stort och rymligt vardagsrum i gavelläge med möbleringsalternativ samt utgång till balkong. Lägenhet med säkerhetsdörr och hall med både avhängning- samt förvaringsmöjligheter. Snabbt tillträde möjligt! Välkommen på visning. I närområdet finns populära Nytorpsbadet, utegym, caféer samt Nackareservatets löparspår, badsjöar och golfbana. Ett stenkast bort finns även centrum med affärer med t-bana som tar dig in till södermalm på ca fem minuter.

JOHANNESHOV / Kärrtorp
Fyrskeppsvägen 54
Final price: 2 690 000 kr
Enclosed: 52 kvm
Community fee: 3 174 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / JOHANNESHOV / Fyrskeppsvägen