Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Johanneshov / Gullmarsplan/Globen
Grafikvägen 13
Enclosed: 51 kvm
Community fee: 2 384 kr/mån
Rooms: 2 rum
Floor: 2

Johanneshov - Gullmarsplan/Globen / Grafikvägen 13

Utmärkt 2:a med öppen spis samt balkong i västerläge!

Hjärtligt välkommen till denna 2:a om 51 kvm belägen i välskött fastighet med balkong i solläge. En utmärkt disponerad lägenhet som erbjuder ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng samt garderob. En lägenhet vars inre hall tillgodoser era förvaringsbehov genom integrerade garderober med överskåp och klädkammare. Ett stort och rymligt kök som har renoverats med både utmärkta förvaringsmöjligheter, arbetsytor och diskmaskin. Renoverat badrum i toppskick utrustat med dusch. Ljust och rymligt vardagsrum med flertalet möbleringsalternativ samt öppen spis. Bo i en stabil bostadsrättsförening med direkt närhet till allmänna kommunikationer och Globen City med ett rikligt utbud av livsmedelsbutiker och shopping! Välkommen på visning!

Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall, Bakom säkerhetsdörr välkomnas Ni av en hall med ljusa ytskikt som snyggt klinkergolv som sträcker sig hela vägen in i den inre hallen. Hallen erbjuder såväl avhängning- som avlastningsmöjligheter via hatthylla. I den inre hallen finns tre integrerade garderober samt generös klädkammare. Hallen ligger i direkt anslutning till alla rum i lägenheten. Kök, Ljust och rymligt kök som renoverats och som idag erbjuder rikligt med förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor samt i lådor. Arbetsytor längs ljust bänkskiva i sten med ho i rostfritt. Väggen mellan bänkskivan och överskåpen är beklädd av mörkt keramik som stänkskydd. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, diskmaskin, gasspis med ugn och fläkt. Kökets väggar är delvis kaklade i vitt som ger ett stilfullt intryck. Rikligt med ljusinsläpp via stort fönsterparti mot lugn innergård. Matplats för dig och fem vänner utan problem. Vardagsrum, Underbart luftigt vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om utrymme till större soffgrupp och önskvärt möblemang. Fungerande öppen spis gör det lilla extra till vardagsrummet. Väggarna är vit målade samt spotlights i taket och på golvet ligger en snygg parkett. Sovrum, Ljust rofyllt sovrum med stort fönster som har plats för dubbelsäng samt bra förvaringsmöjligheter i garderober. Väggarna är ljustmålade och på golvet ett klassiskt parkettgolv. Från sovrummet når du även balkong som ligger i västerläge. Som ger många soltimmar. Badrum, Nyrenoverat och toppfräscht badrum inrett med dusch. Helkaklat badrum där väggarna är vitkaklade och och snyggt klinkergolv i mörkton. Spotlight i tak ger badrummet det där lilla extra.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  51 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  2 rum
Bilplats/Övriga byggnader
 • Det finns fyra garageplatser, dock f.n. lång kötid, samt parkeringsplatser utomhus, med kortare kötid. Garage kostar för närvarande 600 kr/mån, parkeringsplats 150-200 kr/mån. I Johanneshov finns dessutom kostnadsfri boendeparkering för de som är folkbokförda i området.
Economy
 • Community fee
  2 384 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Försäkring
  150 kr/mån
 • Hushållsström
  175 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  75 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  400 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Bostadsrättsförsäkringstillägg och medlemskap i HSB.
Föreningen
 • Benämning
  HSB BRF Litografin nr 220 i Stockholm.
 • Allmänt
  Välskött HSB-förening, ombildad 1982 med friköpt tomt (ej tomträtt) och har en god ekonomi. Föreningen består utav 30 bostadsrätter och en kommersiell lokal. BRF Litografin 220 är medlem i HSB Stockholm.
 • Gjorda renoveringar
  1994: Stambyte kök och badrum 1994: Elstigar och uttag, jordade installationer 2003: Fönsterrenovering 2005: Ny frånluftvärmepump 2009: Asfaltering av parkeringar och vägyta på föreningens tomt 2013: renoverat trapphuset - nya portar och säkerhetsdörrar 2013: stamspolning 2015: renovering/uppgradering av husets ventilationssystem. Förbättrad luftkvalitet och möjlighet att koppla sin köksfläkt till ventilationen
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Föreningen har ett hobbyrum, träningsrum/gym, cykelförvaring samt en mindre yta för barnvagnar som alla är gemensamma.
Området
 • Fastigheten ligger mindre än ett par hundra meter från södra Stockholms stora knutpunkt Gullmarsplan där du finner T-bana, tvärbana, busstorg och butiker. Några minuters promenad åt andra hållet ligger Globen, Globen City Shopping och Tele2 Arena. Trots närheten till kommunikationer och köpstråk finns också fina grönområden i närheten så som Årstaviken och Nackareservatet.
 • Kommunikationer
  Tunnelbanans gröna linje till Gullmarsplan sedan ca 300m promenad.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten