Search Menu
Bostaden är såld

Johanneshov - Kärrtorp / Kärrtorpsvägen 7

Rymlig, genomgående och modern 4,5:a med gavelläge och två balkonger! Lägenhetens hjärta är köket och vardagsrummet som i öppen planlösning tillsammans med de båda balkongerna fångar solskenet från morgon till kväll. Här får familjen ett trevligt och praktiskt boende med tre sovrum och ett förråd med fönster plus ett arbetsrum som ger en flexibel planlösning med möjlighet till fler sovrum. Badrum plus separat WC i en fastighet från 2010 med hiss gör det till en perfekt lägenhet för barnfamiljen. Underbart läge med fem minuters gångväg till t-bana, Nackareservatet som börjar utanför porten och nära till flera förskolor och skolor. Välkommen till en modern, praktisk och flexibel visning!

Johanneshov / Kärrtorp
Kärrtorpsvägen 7
Final price: 5 670 000 kr
Enclosed: 107 kvm
Community fee: 5 324 kr/mån
Rooms: 4,5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Johanneshov / Kärrtorpsvägen