Search Menu
Visningar
 • Måndag 3 oktober 19:00-19:30

  Öppen visning / Varmt Välkommen!

 • Söndag 2 oktober 14:00-14:30

  Öppen visning / Varmt Välkommen!

Boka visning
Johanneshov / Globen/Gullmarsplan
Konstgjutarvägen 48
Utgångspris: Kalkyl 2 795 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 56 kvm
Community fee: 2 865 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)

Johanneshov - Globen/Gullmarsplan / Konstgjutarvägen 48

Ljus tvåa (möjlig 3a) med balkong på lugn gata!

Hjärtligt välkommen till denna väl disponerade 2:a om ca 56 kvm belägen på två trappor av tre med balkong! En lägenhet med generöst vardagsrum i gavelläge med ljusinsläpp ifrån fönsterpartier i tre väderstreck. Ett kök med rikligt av arbetsytor samt förvaringsmöjligheter i tidstypisk skåpsinredning och matplats invid fönsterparti för fem personer utan problem. Här bor Ni i lugnt läge med allmänna kommunikationer och oslagbara shopping- möjligheter via Globen City endast en kort promenad bort. Välkommen på visning!


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Nuvarande planlösning
Nuvarande planlösning
Alternativ planlösning
(Måste ansökas till Styrelsen)
Alternativ planlösning (Måste ansökas till Styrelsen)
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall, Välkomnande entré med vitmålade väggar och tak samt praktiskt klinkergolv. I direkt anslutning till entrén finns både lägenhetens helkaklade badrum samt en mycket generös klädkammare för diverse förvaring. Hall med säkerhetsklassad entrédörr som leder in till det väl tilltagna vardagsrummet. Badrum, Badrum med vit-kaklade väggar och klinkergolv i sober nyans. Badrummet är utrustat med duschhörna, wc-stol och handfat. Ovanför handfatet sitter ett väggfast badrumsskåp med dubbla spegeldörrar. Möjlighet att sätta in extra förvaring för den som önskar. Sovrum, Lägenhetens sovrum ligger vägg i vägg mot matsalsdelen och har vitmålade väggar och tak samt ett stav- parkettgolv. Ljusinsläpp via stort fönsterparti mot grönområde. Sovrummet med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaringsmöjligheter via väggfast Elfa system med häng och hyllplan. Kök, Ljust och trivsamt kök med rikligt av arbetsytor via bänkskiva i massiv trä. Kök som erbjuder oslagbara förvaringsmöjligheter högt som lågt i tidstypisk skåpsinredning . Köket är utrustat med spis i rostfritt med ugn och keramikhäll, kyl/frys i vitt utförande. Dubbla diskhoar i rostfritt med vit kakel som stänkskydd mot vägg. Ovanför spisen sitter en kolfilterfläkt i rostfritt utförande. Matplats invid fönsterparti för dig och fem vänner utan problem. Vardagsrum, Generöst vardagsrum med vita väggar och tak samt stav-parkettgolv. Ett vardagsrum med rikligt ljusinsläpp via fönsterpartier i flera väderstreck. Rummet disponeras idag genom soffa med soffbord samt media-möbel. Via vardagsrummet nås balkongen med plats för bord och stolar samt planteringar i krukor etc.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  56 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  2 rum (max 2 sovrum)
Energideklaration
 • Energiprestanda
  131 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
TV- och Internetanslutning
 • Comhems grundutbud ingår i månadsavgiften. Internet via Comhem. Ägaren tecknar enskilt avtal med Comhem.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen har 3 parkeringsplatser.
Övrigt
 • Globen/Gullmarsplan erbjuder en perfekt kombination med närhet till innerstan, naturen och goda kommunikationer. Med cykel tar du dig över Johanneshovsbron in till Södermalm på bara några minuter. Utanför dörren har du föreningens trevliga uteplats med grillmöjligheter och lekplatser tvärs över gatan. SHOPPING OCH SERVICE En kort promenad till bort ligger Globen shopping och Tele 2 Arenan. Tolv Stockholm är ett helt nytt och unikt mat- och nöjeskoncept som du hittar i gatuplan på Tele2 Arena. På totalt tolvtusen kvadratmeter blandas en uppsjö av utmärkta restauranger med livemusik och alla tänkbara och mer oväntade typer av underhållning! Tolv Stockholm rymmer en egen läktare med tillhörande sportbar samt bowlingbanor, bangolf, pingis med mycket mera. FRITID I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, löparspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen upp vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma dagar. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar skidåkning. KOMMUNIKATIONER: Globens T-bana ligger på ca 2 minuters gångavstånd från bostaden. Med T-banan tar du dig in till söder på ca 5 minuter och till T-Centralen på 12 minuter. Skärmarbrinks station finns även på kort gångavstånd, därifrån avgår två gröna T-banelinjer.
Economy
 • Community fee
  2 865 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Försäkring
  100 kr/mån
 • Hushållsström
  175 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  75 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  350 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,0691400
Föreningen
 • Benämning
  Brf Statyetten 1.
 • Allmänt
  Brf Statyetten 1. Föreningen upplåter 18 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Föreningen har även två källarförråd som de hyr ut. Ekonomi Föreningen har inte diskuterat eller planerat några avgiftsförändringar. Gjorda renoveringar - 2016 Fönsterbyte - 2014 OVK genomförd - 2014 Bytte av cirkulationspump - 2014 Byte av sophämtningsabonnemang - 2012 Installation av element i tvättstuga - 2011 Asfaltering av gårdsplan - 2011-2012 Översyn av gamla rörstammar - 2010 Installation av torkskåp i tvättstuga - 2010-2011 Byte till säkerhetsdörrar - 2005 Omputsning av fasad - 2005 Renovering av balkonger - 2005 Renovering/byte av fönster - 1993 Rörstambyte - 1991 Omläggning av tak - 1991 Elstambyte
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns gemensam uteplats med grill, cykelförråd/barnvagnsförråd, källarförråd och tvättstuga.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten