Search Menu
Bostaden är såld

Johanneshov - Hammarbyhöjden / Skärmarbrink / Palandergatan 41

Utmärkt 3:a med öppen planlösning och walk in closet!

Hjärtligt välkommen till denna välplanerade 3:a i gavelläge om ca 77 kvm, belägen 1 trappa upp i huset. En trivsam lägenhet med ljusinsläpp via stora fönsterpartier och ett väl tilltaget vardagsrum och kök som ligger i en social öppen planlösning. Köket är rikligt maskinellt utrustat och erbjuder upplysta arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Matplats för större sällskap intill vägg. Två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsplats. Utmärkta förvaringsmöjligheter via walk in closet belägen intill de båda sovrummen. Här bor Ni i lågt belånad bostadsrättsförening med dolda tillgångar i absolut närhet till allmänna kommunikationer och grönområden. Lägenheten ligger väldigt bra geografiskt med promenadavstånd till både Gullmarsplan med tvärbana och stort urval av bussar samt service butiker samt Globen City. Måste upplevas på plats, välkommen på visning!

Johanneshov / Hammarbyhöjden / Skärmarbrink
Palandergatan 41
Final price: 3 500 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 3 824 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Johanneshov / Palandergatan