Search Menu
Bostaden är såld

Johanneshov - Hammarbyhöjden / Per Lindeströms väg 108

Lägenhet i absolut toppskick!

Ljus och trivsam lägenhet i absolut toppskick! Genomgående renoverad med stilrena och smakfulla materialval. Här erbjuds två rum fördelat på 45 ljusa och luftiga kvm. Vardagsrummet erbjuder gott om möbleringsalternativ. Köket är väl tilltaget med bra arbetsytor och förvaring samt fullt utrustat. Modernt helkaklat badrum utrustat med golvvärme. Bostaden ligger med lugnt insynskyddat läge. Möjlighet till balkong där tidigare bygglov är godkänt. I populära och barnvänliga Hammarbyhöjden bor du med närhet till Nackareservatets vackra natur och i området finns välrenommerade skolor och förskolor. Endast kort promenad bort ligger Hammarbyhöjdens centrum där det bland annat finns mataffärer, restauranger, 7-elevenbutik, gym mm. Från Hammarbyhöjdens centrum går även tunnelbanan som tar dig innanför tullarna på cirka 5 minuter.

Johanneshov / Hammarbyhöjden
Per Lindeströms väg 108
Final price: 2 600 000 kr
Enclosed: 45 kvm
Community fee: 2 765 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Johanneshov / Per Lindeströms Väg