Search Menu
Bostaden är såld

Johanneshov - Hammarbyhöjden / Ulricehamnsvägen 31

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma 4:a om ca 77 kvm. Belägen på lugn gata två våningar upp i fastighet med hiss. Här erbjuds en lägenhet med ljusa ytskikt och fönsterpartier i flera väderstreck med ett härligt ljusinsläpp. Lägenhetens yta disponeras idag genom tre sovrum samt ett generöst vardagsrum som delvis ligger i en socialt öppen planlösning mot köket med ljus skåpsinredning. Kök med rikligt av förvaringsmöjligheter och arbetsytor, Matplats invid fönster för hela familjen. Ifrån köket nås balkongen i högt och soligt läge! Här bor Ni i stabil förening i direkt närhet till grönområden, allmänna kommunikationer samt service butiker via både Björkhagen och Hammarbyhöjdens centrum. Välkommen på visning!

Johanneshov / Hammarbyhöjden
Ulricehamnsvägen 31
Final price: 4 210 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 5 200 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Johanneshov / Ulricehamnsvägen