Search Menu
Bostaden är såld

Jordbro / Höglundavägen 15

Nyrenoverad 2:a i hus med HISS!

I hus med HISS och ett lugnt och naturnära läge ligger denna optimalt planerade och nyrenoverade 2:a med ljusa ytskikt och inglasad balkong mot insynsskyddat österläge samt utsikt över härlig natur. Samtliga lägenhetens utrymmen är väl tilltagna och gott om utrymme ges för lägenhetens ägare samt gäster. Goda förvaringsmöjligheter finns såväl i hall, sovrum som kök och inom den välordnade HSB föreningen finns tillgång till både bastu, mindre gym och föreningslokal. Strax utanför lägenheten finns idrottsanläggning, Höglundaskolan (F-6) samt Höglundabadet med 3 st utomhusbassänger. Några hundra meter bort nås ett underbart naturlandskap med bl. a. elljusspår. Utmärkta kommunikationer erbjuds med direktbussar till kommunens olika delar samt Gullmarsplan. Stockholm City nås inom 30 min med pendeltåg som trafikerar med kvartstrafik. I det mångfacetterade och lokala Jordbro centrum finns det nödvändigaste som restauranger och välsorterad matvarubutik med produkter från världens alla hörn. Haninge Centrum beläget endast 5 km bort erbjuder flertal handelsplatser och ett större serviceutbud. Kontakta mäklaren redan idag! Varmt välkommen med ditt intresse!

Jordbro
Höglundavägen 15
Final price: 1 600 000 kr
Enclosed: 61 kvm
Community fee: 4 126 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 5 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Jordbro / Höglundavägen