Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Öråker / Askers Byväg 5

Magnifikt hus med underbart läge!

Ett magnifikt hus med ett alldeles underbart läge! Ute på populära Lennartsnäs i Kungsängen finner Ni detta ståtliga hus om 180 m² i två fulla plan. Huset ligger i en bygemenskap som rofyllt för tankarna till "Bullerbyn". Tomten, som är på hela 2 258 m², är lika vacker som huset självt. Här har man lyckats skapa sig en oas - sin otvetydiga plats på jorden. En väl genomtänkt flora med små och större planteringar, berghällar i dagen, fina grusgångar, gärdsgård på entrésidan, diverse träd, häckar och buskar samt blomgrupper. Utsikten är hänförande, från morgon till kväll, sommar som vinter. Det finns en friggebod/vedbod om 15 m² och ett isolerat garage om 30 m² samt uppfart för ytterligare 2-3 bilar. Huset har en altan i väster, balkong och välkomnande farstukvist i öster samt flera välordnade sittplatser på tomten, perfekt för den som söker solen och likväl skuggan. Huset erbjuder även ett nyrenoverat kök och tvättstuga, friköpt gsm-larm, matkällare, gedigen gjutjärnskamin, spatiös kakelugn, stora fönsterpartier och dubbeldörrar ut till den härliga altanen i ostört läge. Platsen är strategisk; grannar finns men inte påträngande, ute på landet men samtidigt nära bad- och båtplats å ena sidan och storstadens puls samt kommunikationer å andra sidan. Läs gärna mer under dokumenten "Säljarens egna ord" och "Bilaga till frågelistan". Varmt välkommen till Din plats på jorden!

Kungsängen / Öråker
Askers Byväg 5
Final price: 6 050 000 kr
Enclosed: 180/30 kvm
Running costs: 25 285 kr/år
Plotarea: 2258 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kungsängen / Askers Byväg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.