Askers Byväg 5

Askers Byväg 5

Slutpris

6 050 000 kr


Öråker— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Askers Byväg 5


Slutpris
6 050 000 kr

Öråker— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Magnifikt hus med underbart läge!

Ett magnifikt hus med ett alldeles underbart läge! Ute på populära Lennartsnäs i Kungsängen finner Ni detta ståtliga hus om 180 m² i två fulla plan. Huset ligger i en bygemenskap som rofyllt för tankarna till "Bullerbyn". Tomten, som är på hela 2 258 m², är lika vacker som huset självt. Här har man lyckats skapa sig en oas - sin otvetydiga plats på jorden. En väl genomtänkt flora med små och större planteringar, berghällar i dagen, fina grusgångar, gärdsgård på entrésidan, diverse träd, häckar och buskar samt blomgrupper. Utsikten är hänförande, från morgon till kväll, sommar som vinter. Det finns en friggebod/vedbod om 15 m² och ett isolerat garage om 30 m² samt uppfart för ytterligare 2-3 bilar. Huset har en altan i väster, balkong och välkomnande farstukvist i öster samt flera välordnade sittplatser på tomten, perfekt för den som söker solen och likväl skuggan. Huset erbjuder även ett nyrenoverat kök och tvättstuga, friköpt gsm-larm, matkällare, gedigen gjutjärnskamin, spatiös kakelugn, stora fönsterpartier och dubbeldörrar ut till den härliga altanen i ostört läge. Platsen är strategisk; grannar finns men inte påträngande, ute på landet men samtidigt nära bad- och båtplats å ena sidan och storstadens puls samt kommunikationer å andra sidan. Läs gärna mer under dokumenten "Säljarens egna ord" och "Bilaga till frågelistan". Varmt välkommen till Din plats på jorden!


Boarea/biarea
180/30 kvm
Driftkostnad
25 285 kr/år
Tomtarea
2 258 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-05-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.