Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Ekhammar / Björnbärsstigen 24, 1 tr

Fin 2:a med fri utsikt!

Mycket fin 2:a om 67 m² i ett av föreningens bästa lägen! Snyggt IKEA kök renoverat 2011 med genomgående nyare vitvaror och rymlig matplats invid köksfönstret. Helkaklat badrum med tvättmaskin och badkar. Sovrummet har en praktisk skjutgarderob med Elfa-system. Hall med ingång till klädkammare. Vardagsrum med utgång till balkong. Balkong under tak med trätrall och markis, läge söder. Fri och trevlig utsikt över området! Stabil och populär HSB förening med låga avgifter. Stort tillhörande förråd i direkt anslutning till lägenheten. Nära parkering, tvättstuga, butik, bad och busshållplats m.m. Kommunen erbjuder även fina golfbanor, skridskobana, travbana, vacker natur och ridhus m.m. Tillträde i juli eller enligt överenskommelse. Välkommen! Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2014): ca. 1 000 kr.

Kungsängen / Ekhammar
Björnbärsstigen 24, 1 tr
Final price: 1 700 000 kr
Enclosed: 67 kvm
Community fee: 2 894 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kungsängen / Björnbärsstigen