Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Tibble / Enbärsvägen 5, 6 tr

Ljus takvåning med stor terrass!

Ljus och rymlig takvåning i Kungsängen! På 7:e våningen ligger lägenheten som är en 3:a på 79 m². Stora fönster och ljus inredning ger en härlig känsla. Lägenheten har en sällsynt stor terrass med ny trätrall, markis samt ett stadigt glasräcke. En väl genomtänkt planlösning resulterar i en öppen och fin lägenhet. Den höga takhöjden förstärker känslan av ett ljust och fräscht boende. Två ljusa och fina sovrum med vacker utsikt, det större sovrummet har en inredd klädkammare. Rymligt och trevligt helkaklat badrum med tillgång till tvättmaskin samt torktumlare samt golvvärme och spotlights i taket. Den välkomnande hallen med det fina klinkergolvet har ingång till ett bra förråd. Lägenheten har även en fin helkaklad gäst-wc, även denna med spotlights i taket. Luftvärmepump och vinkyl, båda från 2014. Ett externt förråd i samma hus hör till lägenheten. Uppskattat område med närhet till bl.a. idrottsanläggning, buss, parkering, förskola, skola, livsmedelsbutik och Lillsjön med bad samt fina promenadstråk. Trivsam förening med en engagerad styrelse, läs gärna mer på föreningens informativa hemsida: http://www.brfkungstibble.se/. Hela lägenheten upplevs vara i nyskick och har det där extra utöver det vanliga - varmt välkommen högst upp!

Kungsängen / Tibble
Enbärsvägen 5, 6 tr
Final price: 2 595 000 kr
Enclosed: 79 kvm
Community fee: 5 157 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 7 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Enbärsvägen