Enbärsvägen 5, 6 tr

Enbärsvägen 5, 6 tr

Slutpris

2 595 000 kr


Tibble— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Enbärsvägen 5, 6 tr


Slutpris
2 595 000 kr

Tibble— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Ljus takvåning med stor terrass!

Ljus och rymlig takvåning i Kungsängen! På 7:e våningen ligger lägenheten som är en 3:a på 79 m². Stora fönster och ljus inredning ger en härlig känsla. Lägenheten har en sällsynt stor terrass med ny trätrall, markis samt ett stadigt glasräcke. En väl genomtänkt planlösning resulterar i en öppen och fin lägenhet. Den höga takhöjden förstärker känslan av ett ljust och fräscht boende. Två ljusa och fina sovrum med vacker utsikt, det större sovrummet har en inredd klädkammare. Rymligt och trevligt helkaklat badrum med tillgång till tvättmaskin samt torktumlare samt golvvärme och spotlights i taket. Den välkomnande hallen med det fina klinkergolvet har ingång till ett bra förråd. Lägenheten har även en fin helkaklad gäst-wc, även denna med spotlights i taket. Luftvärmepump och vinkyl, båda från 2014. Ett externt förråd i samma hus hör till lägenheten. Uppskattat område med närhet till bl.a. idrottsanläggning, buss, parkering, förskola, skola, livsmedelsbutik och Lillsjön med bad samt fina promenadstråk. Trivsam förening med en engagerad styrelse, läs gärna mer på föreningens informativa hemsida: http://www.brfkungstibble.se/. Hela lägenheten upplevs vara i nyskick och har det där extra utöver det vanliga - varmt välkommen högst upp!


Boarea
79 kvm
Avgift
5 157 kr/mån
Driftkostnad
325 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2016-08-17

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Enbärsvägen såldes av oss 2016-08-17. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Enbärsvägen.

Boka värdering
Anna Lordin, kontaktperson i Kungsängen

Anna Lordin

Kontaktperson

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.