Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Brunna / Etsarvägen 9

Välskött och smakfullt renoverat!

Välkommen till ett mycket välskött och nästintill totalrenoverat hus! Här finns det mesta man kan önska sig, t.ex. braskamin, bubbelpool, stort socialt kök med hög standard, genomgående påkostade ytskikt som t.ex. Versacetapeter, nytt vackert klinkergolv med golvvärme i hall och kök, gott om förvaringsmöjligheter i bl.a. inredd walk-in-closet, två kaklade badrum varav det ena med golvvärme och spotlights i taket och det andra med badkar och takfönster. Idag finns tre bra sovrum men kan enkelt bli fyra sovrum igen. Huset erbjuder även en nyare maskinpark, två ordentliga altaner samt balkong, garage- och förrådsbyggnad med nytt plåttak, husets panel är nyligen utbytt och ommålad, likaså är husets tak nyligen ommålat precis som den vita putsen och flertalet fönster är utbytta. Kort och gott, ett hus i toppskick! Friköpt trevlig trädgårdstomt med gräsmatta, häckar och staket. Brunna är ett mycket uppskattat område som är på framfart. Tillträde i september eller enligt överenskommelse. Besiktigat & energideklarerat. En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb.

Kungsängen / Brunna
Etsarvägen 9
Final price: 4 100 000 kr
Enclosed: 138 kvm
Running costs: 31 385 kr/år
Plotarea: 407 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Etsarvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.