Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Brunna / Hambovägen 13

Smakfullt hus på barnvänlig gata!

Välkommen till ett rakt igenom mycket smakfullt parhus på populär gata i Brunna! Bra läge i området och möjlighet att på sin egen tomt ta sig runt till trädgårdssidan. Huset har delvis nya fönster 2011 och markiser där solen når fram, ett fint och välbehållet Ikea kök från 2003, renoverad wc 2006 och tvättstuga 2004 samt ett fräscht helkaklat badrum från 2004 med sjösten, bubbelbad och massagedusch. Hela huset har ett ekparkettgolv förutom köket som har ett vackert klinkergolv med golvvärme. Vinden, som är inrett till ett allrum/sovrum, har ett laminatgolv och fönster - perfekt tillhåll för barn och ungdomar. Luftvärmepump från 2008 och varmvattenberedare från 2004, fiber är indraget i huset 2014, det finns garage med automatisk garageport 2013 och plats för 1 bil, uppfart med plats för 2 bilar, vidbyggt inrett/isolerat förråd och en tillbyggd redskapsbod. Mysig altan från 2014 med markis i söder. Framsidan har en farstukvist, marksten och en rabatt. Trädgården vetter mot söder och badar i sol större delen av dagen. En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Besiktigat & energideklarerat. Läs mer under dokumentet "Säljarens renoveringar".

Kungsängen / Brunna
Hambovägen 13
Final price: 4 000 000 kr
Enclosed: 115 kvm
Running costs: 24 456 kr/år
Plotarea: 391 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Hambovägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.