Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Kungsängen, gamla delen / Kasmovägen 13

Möjligheternas hus!

Välkommen till en stor och trevlig 1-plans tegelvilla i gamla Kungsängen! Huset är på 143 + 36 m², 7 rum och kök varav hela 5 sovrum, där garaget är ett allrum/sovrum och husets bakre del fungerar som ett generationsboende med pentry från 2015. Nytt yttertak från 2015, mycket fint IKEA kök från 2012, generösa ytor och öppet upp till nock både i vardagsrum och "master bedroom". Stor härlig altan med markis i bästa sydvästläge, varav ca. 20 m² är ett inglasat uterum. Fin, uppvuxen trädgårdstomt med bl.a. röda och gröna vindruvor, äppelträd, körsbärsträd, krusbär, trädgårdsland och grillplats. Uppfart av marksten med plats för 2 bilar, går att bredda för ytterligare 2 bilar. Huset har ett vattenburet system via både bergvärme och luftvärme. Automatsäkringar + jordfelsbrytare installerat 2015. Barnvänligt område på återvändsgata nära grönområden, barnomsorg samt stor idrottsplats med skridskobana, löparbana och fotbollsplaner. Ca. 15 minuters gångavstånd till Kungsängens centrum med allmänservice, buss samt pendeltåg mot Stockholm var 15:e minut, resan till T-centralen tar ca. 27 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Besiktigat och energideklarerat - se pdf:er.

Kungsängen / Kungsängen, gamla delen
Kasmovägen 13
Final price: 4 350 000 kr
Enclosed: 143/36 kvm
Running costs: 34 430 kr/år
Plotarea: 928 kvm
Rooms: 7 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kungsängen / Kasmovägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.