Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Tibble / Krikonstigen 5

Stort radhus på populär gata!

Trevligt radhus om hela 190 m² på en mycket populär adress i Kungsängen - Krikonstigen! Radhuset har tre fulla plan vilket skapar yta, bra förvaringsutrymmen och möjligheten till fler sovrum. Huset har bl.a. en luftvärmepump från 2005, delvis nyare vitvaror, en extra frys, hobbyrum, gillestuga och matkällare. Insynsskyddad stenlagd uteplats i öster (morgonsol) och balkong med fin utsikt i samma väderstreck. Garage i länga, stort förråd på entrésidan och ett mindre redskapsförråd på baksidan samt lekplats på gården. Mycket lugnt och trivsamt område nära den nya fina idrottsplatsen. Kort promenad till livs och buss mot både Kungsängen centrum alt. Brunna. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Besiktigat & energideklarerat - se PDF: er. Välkommen!

Kungsängen / Tibble
Krikonstigen 5
Final price: 3 050 000 kr
Enclosed: 127/63 kvm
Running costs: 31 185 kr/år
Plotarea: 178 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Krikonstigen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.