Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Svartviken / Kungsvägen 6C, 2 tr

Rymlig 4:a med magnifikt uterum!

Varmt välkommen till en ljus och öppen 4:a om hela 112 m² i populära Svartviken! Lägenheten har ett magnifikt inglasat uterum med klinkergolv som vetter mot Mälaren. Båda lägenhetens duschrum är fräscha och helkaklade, tvättpelare finns i ett av dem. Genomgående finns känslan av nyskick med fina välbehållna ytskikt. Det trevliga vita köket är modernt och bildar tillsammans med den rymliga matplatsen och stora vardagsrummet en perfekt umgängesdel. I den mer privata delen av lägenheten finns 3 bra sovrum och en walk-in-closet, samtliga i insynsskyddat läge. Möblerbar hall i vinkel och ett väl tilltaget förråd finns också. Stabil och omtyckt förening med bra ekonomi. 10 minuters promenad till centrum med diverse restauranger, affärer, allmän service, buss och pendeltåg med 15 minuters trafik mot Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Mycket nära till bad- och båtplats i Mälaren. Här är lägenheten med det där lilla extra - bör upplevas på plats!

Kungsängen / Svartviken
Kungsvägen 6C, 2 tr
Final price: 3 500 000 kr
Enclosed: 112 kvm
Community fee: 6 439 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 4 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Kungsvägen