Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Svartviken / Kungsvägen 6D, 3 tr

Högt hörnläge med sjöutsikt!

Sällan återkommande 4:a om hela 114 m² med underbar sjöutsikt och ett vackert hörn/gavelläge på huset, våning 6 av 8! Mycket välplanerad lägenhet med vackra fönsterpartier. Köket har ljusinsläpp från tre håll och den rymliga matplatsen ligger på ena sidan av köket och vardagsrummet på den andra. Inglasad balkong under tak med underbar Mälarutsikt! Två helkaklade fräscha badrum varav ett med badkar och tvättpelare och det andra med duschplats. Tre stora sovrum där ett har vacker sjöutsikt. Klädkammaren nyttjas idag som kontorshörna. Källarförråd och hiss finns i huset. Stabil och omtyckt förening med bra ekonomi. Kort promenad ner till Mälaren och ytterligare några minuter till Kungsängen centrum med affärer, diverse allmänservice, buss och pendeltåg mot både Bålsta och Stockholm. Resan till Stockholm central tar ca. 27 minuter och går i 15 minuters trafik. Centralt läge med närhet till E18. Hela lägenheten ger en välkomnande och ljus känsla med fönster i tre väderstreck. Tillträde 1 december eller enligt överenskommelse! Bör ses - välkommen!

Kungsängen / Svartviken
Kungsvägen 6D, 3 tr
Final price: 3 000 000 kr
Enclosed: 114 kvm
Community fee: 6 798 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 6 av 8 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Kungsvägen