Melofonstigen 6, bv

Melofonstigen 6, bv

Slutpris

1 995 000 kr


Brunna— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Melofonstigen 6, bv


Slutpris
1 995 000 kr

Brunna— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Synnerligen tilltalande 2:a med mysig uteplats!

Synnerligen tilltalande lägenhet i markplan på populär adress! Denna stiliga 2:a om ca. 67 m² är rakt igenom uppdaterad 2014 med vacker enhetlig ekparkett, bredspacklade vita väggar och fondtapeter samt fondvägg av träpanel som vackert bryter av, infällda spotlights i taket, praktiskt klinkergolv i hall, vitt modernt kök med rostfria vitvaror, nya innerdörrar, nylagd träaltan m.m. Bilderna talar för sig själva! Det helkaklade badrummet är från 2006 men fortfarande mycket fräscht och smakfullt. Här finns nya inventarier från 2016 såsom kommod, spegelskåp, överskåp och avlastningsbänk samt tvättmaskin från 2014. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar ljus och rymd. Från vardagsrummet nås den fina träaltanen med morgonsol, här finns också en gräsplätt som omgärdas av buskar. I anslutning till det mysiga sovrummet finns en superfin walk-in-closet. Ett stort vindsförråd om ca. 6 m² tillhör lägenheten och i direkt närhet finns tvättstuga, lekplats och parkeringsplats. Välskött förening med stabil ekonomi. På bekvämt avstånd ligger idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana, fina strövområden och busshållplats till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 min. Tillträde enligt överenskommelse. BÖR SES - varmt välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 4 500 kr.


Boarea
66.5 kvm
Avgift
3 835 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-01-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.