Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Norrboda / Norrbodavägen 11, bv

Ljust & fräscht - öppen planlösning!

Välkommen till denna 2:a på marken i populära Norrboda! Ljus och trevlig lägenhet med balkong i fint söderläge. Vitt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rakt igenom smakfulla ytskikt och välunderhållet. Förråd finns intill lägenhetens entré och p-plats går att hyra i anslutning till huset. Här finns naturen runt knuten och gångavstånd till stor idrottsanläggning. Önskas bad eller fiske erbjuds det vid Lillsjön i närområdet. Ny handelsplats, Brunna Park, byggs i området. Populär HSB förening. Bussförbindelser till Kungsängen centrum och till Brunna med bl.a. Coop Forum. Pendeltågsresan från Kungsängen station till Stockholm central tar ca 27 minuter och går i 15 minuters trafik. Föreningens lån per m² (årsredovisning 2015) är ca 9.800 kr/m².

Kungsängen / Norrboda
Norrbodavägen 11, bv
Final price: 1 760 000 kr
Enclosed: 44,5 kvm
Community fee: 3 580 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Norrbodavägen