Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Norrboda / Norrbodavägen 15, bv

Balkong med bästa solläget!

Välkommen till en mycket fin mark 2:a med bästa solläget på balkongen! Ljus och trevlig lägenhet med köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. 2016 lades nytt golv in i hall och kök, även väggarna målades då om i hall, sovrum och vardagsrum. Sovrummet har två garderober. Hall med ingång till klädkammare. Önskas parkeringsplats går det att hyra i anslutning till huset. Bra förråd i anslutning till entrén. Mycket lugnt och populärt område. Naturen som granne och Lillsjöns fina bad i närområdet. Ny handelsplats anläggs i området. Populär HSB förening. Bussförbindelser till Kungsängen centrum och till Brunna med bl.a. Coop Forum. Pendeltågsresan från Kungsängen station till Stockholm central tar ca 27 minuter och går i 15 minuters trafik. Önskas snabbt tillträde går det att ordna från mitten av september. Föreningens lån per m² (årsredovisning 2015) är ca 9.800 kr/m².

Kungsängen / Norrboda
Norrbodavägen 15, bv
Final price: 1 775 000 kr
Enclosed: 44,5 kvm
Community fee: 3 580 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Norrbodavägen