Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Brunna Park - Framtidens område! / Pettersbergsvägen 08-1001

Mark 2:a med uteplats i väst!

Sista 2:an med uteplats i väst! Först till kvarn. Nyproduktion med inflyttning hösten 2017. Hallen har ett praktiskt klinkergolv och möjlighet att hänga av sig ytterkläderna. Köket och vardagsrummet i öppen planlösning har stora fönsterpartier vilket ger ett fint ljusinsläpp. Köket, från Marbodal, har inbyggd micro, spishäll, ugn, kyl, frys, diskmaskin och en bänkskiva av laminat. Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, vägghängd wc, handfat med underskåp, infällda spotlights i taket samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Stort sovrum om ca 16 kvm med garderober och utgång till uteplatsen i väst mot gården. Genomgående hög standard. Nytt område där en stor fin lekpark kommer att byggas mellan föreningens hus och den nya handelsplatsen. Närhet till E18 med god förbindelse till både Stockholm och Enköpingshållet. Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum. Pendeltågsresan till Stockholm central från Kungsängen station tar ca 27 minuter. Gångavstånd till IP-anläggningen. Livsmedelsbutik finns ett stenkast från huset. Vacker natur och Lillsjön samt Örnässjön finns i närområdet. För övrig information om vilka lägenheter som finns till försäljning se prislistan under FAKTA - DOKUMENT & LÄNKAR. Där finns även lägenhetsfakta, projektbeskrivning med betalningsinstruktioner och alla andra planritningar över projektet. Planerad inflyttning hösten 2017. Föreningens belåning per kvm kommer att ligga på ca 9.600 kr vilket är betydligt lägre än många andra nyproducerade bostadsrättsföreningar i dagsläget.

Kungsängen / Brunna Park - Framtidens område!
Pettersbergsvägen 08-1001
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 61,5 kvm
Community fee: 3 329 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: bv av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kungsängen /