Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Brunna Park - Framtidens område! / Pettersbergsvägen 08-1004

Nyproduktion - 3:a i attraktiva Brunna Park! Planerad inflyttning hösten 2017. Lägenheterna är välplanerade med hög standard. Stilrena badrum, brunt klinkergolv med golvvärme och vita kakelplattor på väggarna. Vägghängd wc, dusch, handfat med kommod infällda spotlights i taket och en kombinerad tvättmaskin /torktumlare. Hallen har ett praktiskt klinkergolv och resterande del av lägenheten ett enhetligt parkettgolv. Målade väggar. Snyggt kök från Marbodal. Vita vitvaror som kyl, frys, induktionshäll, ugn, diskmaskin, fläkt och inbyggd micro ingår som standard. Önskas rostfria vitvaror går det att välja som tillval. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Två rejäla sovrum ett om ca 15 kvm och det andra om ca 10 kvm. Lägenheten ligger med ett fint hörnläge mot allmänning. Nytt område där en stor fin lekpark kommer att byggas mellan föreningens hus och den nya handelsplatsen. Närhet till E18 med god förbindelse till både Stockholm och Enköpingshållet. Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum. Pendeltågsresan till Stockholm central från Kungsängen station tar ca 27 minuter. Gångavstånd till IP-anläggningen. Livsmedelsbutik finns ett stenkast från huset. Vacker natur och Lillsjön samt Örnässjön finns i närområdet. För övrig information om vilka lägenheter som finns till försäljning se prislistan under FAKTA & DOKUMENT. Där finns även lägenhetsfakta, projektbeskrivning med betalningsinstruktioner och alla andra planritningar över projektet. Planerad inflyttning hösten 2017. Föreningens belåning per kvm kommer att ligga på ca 9.600 kr vilket är betydligt lägre än många andra nyproducerade bostadsrättsföreningar i dagsläget.

Kungsängen / Brunna Park - Framtidens område!
Pettersbergsvägen 08-1004
Final price: 2 170 000 kr
Enclosed: 65,4 kvm
Community fee: 3 540 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: bv av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen /