Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Brunna Park - Framtidens område! / Pettersbergsvägen 01-1102

3:a med hörnläge!

Sista 3:an med denna planlösning! Först till kvarn! Nyproduktion med planerad inflyttning hösten 2017. Genomgående hög standard. Klinker i hallen och parkettgolv i resterande del av lägenheten. Vitt kök från Marbodal med vitvaror som induktionshäll, ugn, kyl, frys, diskmaskin och micro som standard. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Helkaklat fräscht badrum med klinker och golvvärme samt kaklade väggar. Dusch, infällda spotlights i taket, handdukstork, tvättställ med kommod samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare alt tvättpelare som så önskas. Två sovrum varav de ena med utgång till balkongen i öst mot gården. Nytt område där en stor fin lekpark kommer att byggas mellan föreningens hus och den nya handelsplatsen. Närhet till E18 med god förbindelse till både Stockholm och Enköpingshållet. Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum. Pendeltågsresan till Stockholm central från Kungsängen station tar ca 27 minuter. Gångavstånd till IP-anläggningen. Livsmedelsbutik finns ett stenkast från huset. Vacker natur och Lillsjön samt Örnässjön finns i närområdet. För övrig information om vilka lägenheter som finns till försäljning se prislistan under FAKTA & DOKUMENT. Där finns även lägenhetsfakta, projektbeskrivning med betalningsinstruktioner och alla andra planritningar över projektet. Planerad inflyttning hösten 2017. Föreningens belåning per kvm kommer att ligga på ca 9.600 kr vilket är betydligt lägre än många andra nyproducerade bostadsrättsföreningar i dagsläget.

Kungsängen / Brunna Park - Framtidens område!
Pettersbergsvägen 01-1102
Final price: 2 330 000 kr
Enclosed: 68,1 kvm
Community fee: 3 691 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen /