Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Brunna Park - Framtidens område! / Pettersbergsvägen 04-1101

2 balkonger!

Över hälften av lägenheterna är redan sålda! För Er som inte bokat har vi öppet hus tisdag den 24 november mellan kl. 17-19.00 på Mäklarhusets kontor, Torget 9 i Kungsängen. Självklart går det bra att boka en egen tid med oss innan. Ring 08-581 715 30 för tidsbokning. Välkomna! Välkommen till en 4:a med två balkonger! En balkong ligger i fint söderläge och den andra mot gården. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum varav ett om 14,7 kvm. Hela lägenheten har hög standard med kök från Marbodal, helkaklat badrum med golvvärme, infällda spotlights samt tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv vid entrén och enhetlig parkett i övriga rum samt målade väggar. Extra förråd som tillhör lägenheten finns i källaren där även garageplats finns att hyra för den bilburne. Nytt område där en stor fin lekpark kommer att byggas mellan föreningens hus och den nya handelsplatsen. Närhet till E18 med god förbindelse till både Stockholm och Enköpingshållet. Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum. Pendeltågsresan till Stockholm central från Kungsängen station tar ca 27 minuter. Gångavstånd till IP-anläggningen. Livsmedelsbutik finns ett stenkast från huset. Vacker natur och Lillsjön samt Örnässjön finns i närområdet. För övrig information om vilka lägenheter som finns till försäljning se prislistan under DOKUMENT & LÄNKAR. Där finns även lägenhetsfakta, projektbeskrivning med betalningsinstruktioner och alla andra planritningar över projektet. Inflyttning sommaren 2017! Föreningens belåning per kvm kommer att ligga på ca 9.600 kr vilket är betydligt lägre än många andra nyproducerade bostadsrättsföreningar i dagsläget.

Kungsängen / Brunna Park - Framtidens område!
Pettersbergsvägen 04-1101
Final price: 2 640 000 kr
Enclosed: 77,5 kvm
Community fee: 4 198 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kungsängen / Pettersbergsvägen