Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Brunna Park - Framtidens område! / Pettersbergsvägen 07-1302

Underbar 4:a med två balkonger! Sista möjligheten att få denna fina lägenhet på 3 trappor upp i huset. Den ena balkongen ligger i väst mot gården (utgång från köket) och den andra i öst (utgång från vardagsrummet), vilket ger möjlighet till sol från tidig morgon till kväll. Genomgående hög standard! Helkaklat badrum med golvvärme och infällda spotlights i taket, här finns både tvättmaskin och torktumlare. Kök från Marbodal med bl.a. induktionshäll, inbyggd micro, ugn och diskmaskin samt hel kyl och frys. Tre sovrum och en gäst wc. Hallen har ett praktiskt klinkergolv vid entrén. Har du bil finns möjlighet att hyra en garageplats i huset. Hiss finns! NYPRODUKTION med inflyttning hösten 2017. Nytt område där en stor fin lekpark kommer att byggas mellan föreningens hus och den nya handelsplatsen. Närhet till E18 med god förbindelse till både Stockholm och Enköpingshållet. Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum. Pendeltågsresan till Stockholm central från Kungsängen station tar ca 27 minuter. Gångavstånd till IP-anläggningen. Livsmedelsbutik finns ett stenkast från huset. Vacker natur och Lillsjön samt Örnässjön finns i närområdet. För övrig information om vilka lägenheter som finns till försäljning se prislistan under FAKTA & DOKUMENT. Där finns även lägenhetsfakta, projektbeskrivning med betalningsinstruktioner och alla andra planritningar över projektet. Planerad inflyttning hösten 2017. Föreningens belåning per kvm kommer att ligga på ca 9.600 kr vilket är betydligt lägre än många andra nyproducerade bostadsrättsföreningar i dagsläget.

Kungsängen / Brunna Park - Framtidens område!
Pettersbergsvägen 07-1302
Final price: 2 995 000 kr
Enclosed: 88,4 kvm
Community fee: 4 786 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen /