Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Kungsängen centrum / Ringvägen 10, 2 tr

Stambytt och toppfin 1:a i populär brf i Kungsängen centrum!

Välkommen till en mycket fin och i mars 2016 stambytt 1:a om ca. 41 m² mitt i Kungsängen centrum! I hallen - som fungerar som ett rum - finns ett klinkergolv med golvvärme från 2014 vid entrén samt ett parkettgolv från 2014, en säkerhetsdörr, en rejäl skjutgarderob med spegeldörrar från 2014, en perfekt skrivbordshörna och spotlights i taket installerat 2014 kopplat till dimmer. I hallen sitter även den nya elcentralen med jordfelsbrytare och automatsäkringar som installerades i mars 2016. Alla eldragningar samt strömbrytare och elkontakter i lägenheten byttes ut 2014 utom ett par stycken i köket. Mycket snyggt helkaklat duschrum som färdigställdes i mars 2016. I duschrummet finns bl.a. vikbara duschväggar av glas, en vägghängd wc, golvvärme och spotlights i taket kopplat till dimmer. Ljust kök i äldre men mycket välbehållen och charmig stil. I köket finns en bra matplats och trevlig utsikt från köksfönstret. Vardagsrum med ett parkettgolv från 2014 och utgång till balkong. Den mysiga balkongen har trätrall och tak i ett rakt västerläge med kvällssol. Förråd på vinden och tvättstuga i källaren - bekvämt! Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi och låga avgifter. Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. Stenkast till centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg. Tågresan till Stockholm central tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb. Kommunen erbjuder även fina golfbanor, skridskobana, travbana, vacker natur och ridhus m.m. Tillträde enligt överenskommelse. Tips! Anmäl Dig, detta kan gå fort! Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2014): ca. 435 kr.

Kungsängen / Kungsängen centrum
Ringvägen 10, 2 tr
Final price: 1 750 000 kr
Enclosed: 40,7 kvm
Community fee: 2 300 kr/mån
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kungsängen / Ringvägen