Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Kungsängen centrum / Ringvägen 12, 7 tr

HÖGST UPP MED SJÖUTSIKT!

RING FÖR VISNING! Välkommen till en underbar 2:a med bästa läget högst upp i huset! Vacker sjöutsikt från samtliga fönster och balkongen! Balkongen ligger i fint sydost läge mot gården. Hela lägenheten erbjuder en ljus och tilltalande känsla utan insyn. Enhetligt parkettgolv i hela lägenheten och ljusa väggar. Mycket uppskattad planlösning med köket mellan vardagsrum och sovrum. Helkaklat fräscht badrum. Hallen är rymlig och erbjuder garderober och möjlighet att hänga av sig ytterkläder. Säkerhetsdörr mot trapphuset. Köket är vitt med plats för 4 middagsgäster. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffgrupp och matsalsgrupp. Här finns även utgången till balkongen. Hiss! Mycket centralt läge i Kungsängen centrum. Endast ett stenkast till centrum med god service och pendeltåg. Kort promenad ner till Mälaren som erbjuder ett fint bad om sommaren. I Kungsängen finns vacker natur, flera sjöar, högklassiga golfbanor, äventyrsbad och ny galoppbana. Pendeltåg mot både Bålsta och Stockholm, resan till Stockholm central tar ca 27 minuter. Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2014): ca. 445 kr. !!!!

Kungsängen / Kungsängen centrum
Ringvägen 12, 7 tr
Final price: 1 950 000 kr
Enclosed: 53,2 kvm
Community fee: 3 200 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 8 av 8 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Micaela Rubinstein-Liljenström Ansvarig mäklare
Micaela Rubinstein-Liljenström
Mäklarhuset Kungsängen
Real estate agent
E-mail
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Ringvägen