Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Kungsängen centrum / Torget 9, 6tr

3:a med parkutsikt!

Välkommen till en 3:a i bästa huset i föreningen! Högt och fint läge med kort avstånd till centrum och kommunikationer. Härlig balkong med västerläge och kvällssol och fin utsikt mot park. Lägenheten har äldre ytskikt men nu har du möjligheten att renovera till din egen smak. Stambyte på gång i höst vilket medför ett helt nytt badrum och fortfarande chans att välja tillval. Passa på att förbättra ytskikten på resten samtidigt så har du en lägenhet som är fulländad! Fin utsikt från kök och sovrum mot Mälaren. Lägenheten ligger högst upp med endast vindsförråd ovanför. Kungsängen är ett fantastiskt område nästan ett stenkast från jättefin badstrand vid Mälaren. Här finns också båtklubb om du vill ha båten nära. Fina naturområden för hund och cykelintresserade och jättenära sjöar att bada och fiska i. Välkommen till ett centralt boende men ändå nära landet! Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 1.249 kr.

Kungsängen / Kungsängen centrum
Torget 9, 6tr
Final price: 2 165 000 kr
Enclosed: 75,5 kvm
Community fee: 3 886 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 6 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Micaela Rubinstein-Liljenström Ansvarig mäklare
Micaela Rubinstein-Liljenström
Mäklarhuset Kungsängen
Real estate agent
E-mail
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Torget