Torget 9, 6tr

Torget 9, 6tr

Slutpris

2 165 000 kr


Kungsängen centrum— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Torget 9, 6tr


Slutpris
2 165 000 kr

Kungsängen centrum— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

3:a med parkutsikt!

Välkommen till en 3:a i bästa huset i föreningen! Högt och fint läge med kort avstånd till centrum och kommunikationer. Härlig balkong med västerläge och kvällssol och fin utsikt mot park. Lägenheten har äldre ytskikt men nu har du möjligheten att renovera till din egen smak. Stambyte på gång i höst vilket medför ett helt nytt badrum och fortfarande chans att välja tillval. Passa på att förbättra ytskikten på resten samtidigt så har du en lägenhet som är fulländad! Fin utsikt från kök och sovrum mot Mälaren. Lägenheten ligger högst upp med endast vindsförråd ovanför. Kungsängen är ett fantastiskt område nästan ett stenkast från jättefin badstrand vid Mälaren. Här finns också båtklubb om du vill ha båten nära. Fina naturområden för hund och cykelintresserade och jättenära sjöar att bada och fiska i. Välkommen till ett centralt boende men ändå nära landet!
Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 1.249 kr.


Boarea
75.5 kvm
Avgift
3 886 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2016-08-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.