Search Menu
Bostaden är såld

Märsta - Märsta - Ekilla / Ekilla Gårdsväg 54, bv

Fin 2:a belägen på markplan i populära Ekilla

Mycket fin 2:a på markplan med nytt kök och rymlig träaltan med soligt västerläge. Trevlig öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med matplats. Nytt kök med vita luckor, ekbänkskivor, breda moderna lådor med praktisk besticklåda, fin ljuslist i tak, ljuslist med vita spotlights med dimmer över bred ekskiva anpassad för barstolar, flera eluttag, kolfilterfläkt över spishäll, vitrinskåp med belysning, kyl och frys med fullhöjd, diskmaskin och inbyggda ugnar på bekväm arbetshöjd. Sovrum med utgång till stor träaltan med högt plank mot grannar och staket mot innergård med grillmöjlighet. Fräscht duschrum med tvättpelare och utrymme för badkar. Flera fast monterade garderober samt ett rymligt förråd med bekvämt läge i portuppgången. Stabil HSB-bostadsrättsförening där relining är gjord 2013. I månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband. Uppskattad festlokal ("Pumpen") bredvid lekplatsen - perfekt för fester, barnkalas m.m. I föreningen finns tvättstuga, bastu och gym. Se även bostadsrättsföreningens hemsida https://www.hsb.se/arlanda/aspen.

Märsta / Märsta - Ekilla
Ekilla Gårdsväg 54, bv
Final price: 1 595 000 kr
Enclosed: 62 kvm
Community fee: 3 568 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Märsta / Ekilla Gårdsväg