Search Menu
Bostaden är såld

Märsta - Märsta - Valsta / Heimdalsgatan 10

Välhållen 3:a!

Välhållen lägenhet med bra läge och nära till parkering och busshållplatser. Belägen högst upp i huset utan direkt insyn. Rymligt kök med matplats, hall med garderober och säkerhetsdörr. Rakt fram finns ett vardagsrum med stora fönster vilket ger mer ljusinsläpp. Vidare finns två sovrum, varav ett med utgång till balkong i söderläge och flera garderober. Badrum med ytskikt av plast, badkar, dubbla handfat, fönster och toppmatad tvättmaskin från 2016. Lägenheterna relinades 2012 och boende i föreningen har värme, vatten, kabel-TV från ComHem och bredband från Ownit på 100MB/s som ingår i månadsavgiften. Till denna lägenhet ingår även 2 st förråd. Se även bostadsrättsföreningens hemsida heimdalsgatan.se.

Märsta / Märsta - Valsta
Heimdalsgatan 10
Final price: 1 460 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Community fee: 4 480 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Märsta / Heimdalsgatan