Search Menu
Bostaden är såld

Märsta - Märsta - Sundveda / Karlsborgsvägen 13

4:a med inglasat uterum!

Med bra läge i lugnt och barnvänligt område, ligger detta bostadsrättsparhus i bra skick. Bostaden omfattar ett mycket ljust, fräscht kök med plats för matplast för 4-6 personer, badrum samt tvättstuga. Från vardagsrummet kommer ut till en bra uteplats som har ett inglasat uterum med kvällssol. På övre plan finns tre sovrum, klädkammare med god förvarning och ett badrum. Bilen parkerar du bekvämt i garaget, som har ett bra vindsutrymme för förvaring. I garaget får du plats med en bil, uppfarten utanför rymmer två. Sundveda är ett trivsamt och familjärt område med goda kommunikationsmöjligheter med buss mot både Sigtuna stad, Arlanda samt Märsta station med pendeltågs möjlighet mot Stockholm C med mellanliggande stationer och Uppsala C. Närhet till flertal förskolor, grundskolor, Arlandagymnasiet samt Midgårdsvallen där det finns en mängd fritidsaktiviteter med bl.a. utomhusbad och simhall.

Märsta / Märsta - Sundveda
Karlsborgsvägen 13
Final price: 2 525 000 kr
Enclosed: 100,7 kvm
Community fee: 6 360 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Märsta / Karlsborgsvägen