Näsby 320

Näsby 320

Slutpris

6 600 000 kr


Eneby— Märsta— Sigtuna

Näsby 320


Slutpris
6 600 000 kr

Eneby— Märsta— Sigtuna

En villa utöver det vanliga!

Välkommen till en villa utöver det vanliga i Näsby!

Denna fastighet bebyggdes 1999 med en mycket smakfull villa, ritad av arkitekt Jacob Cronstedt, som en kombination av bostad och företagsdel med kontor och källarutrymmen. Byggnaden, som är T-formad och i fyra halvetage, har en stor altan i söder och väster och mindre altaner i norr och öster. Tilltalande exteriör på stor naturtomt med vacker vy över öppna landskap.

Interiört har villan en genomtänkt och vacker helhet, bland annat klinkers-/alt. laserade furugolv med golvvärme från bergvärmeanläggning, ljusa väggar och laserad panel i tak. Spotlights i ett flertal rum samt full takhöjd i master bedroom, kök och sällskapsrum. Genomgående hög standard på utrustning och maskiner. Golvvärme både på entréplanet och i källaren.

Planlösning: Groventré med klädkammare, rymlig tvättstuga med gymavdelning, TV-rum som via mindre trappa leder till det vackra platsbyggda köket i massiv ek samt murad öppen spis med insats och matplats med utgång till altanen i väster. Mindre trappa leder vidare till det generösa sällskapsrummet med murad öppen spis och insats, full takhöjd och utgångar till altanen. Till vänster från entrén ligger passage med garderober, badrumsdel med hörnbadkar, dusch och bastudel samt master bedroom med full takhöjd och stor klädkammare. Den västra flygeln har separat ingång och består av entré med kapprum, kontor, kontor/sovrum med duschrum.

Källardelen nås i nuläget via egen ytterdörr men villan är förberedd för möjlighet att installera trappa direkt från övervåningen till källarvåningen. Källaren består av flerdelat utrymme där även värmeanläggning, elcentral, centraldammsugare med mera finns.

Parkeringsplats för 3 bilar finns nedanför villan liksom förråd. Vedbod finnes invid villan.

Geografiskt ligger fastigheten i lugnt lantligt läge men ändå mycket nära både Sigtuna och Märsta. Skolbuss passerar området mot skolorna i Sigtuna.


Boarea
ca 149 kvm
Driftkostnad
40 680 kr/år
Tomtarea
4 247 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-10-13

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Näsby såldes av oss 2016-10-13. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Näsby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.