Search Menu
Bostaden är såld

Märsta - Märsta - Centralt / Östregårds Väg 8 E

3:a om 69 kvm, med centralt läge.

Modern och välplanerad 3:a. Lägenheten har balkong och ett bra läge på övre plan med utsikt mot skogen. Entré via loftgång. Rymlig hall med klädhängare och klädkammare. Till vänster finns ett rymligt sovrum med parkett på golvet, i rummet finns en garderobsvägg. Till höger finns ett badrum med tvättmaskin, ett litet fönster, dusch; wc och handfat. Rakt fram finns ett modernt kök med matplats, ljusa skåpluckor, spis/ugn; kyl/frys; fläkt och diskmaskin. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet som har parkettgolv, har utgång till balkongen i syd/väst. Innanför vardagsrummet ligger ytterligare ett sovrum, som även det har ett parkettgolv. TV/internet/IP-telefoni via Telia. Nära till ett oisolerat förråd i länga samt p-plats med elstolpe, som ingår i månadsavgiften. Lite längre bort ett sophus med sorteringsmöjlighet, i anslutning till detta finns brevlådorna.. Välkommen till en modern lägenhet i ett populärt område!

Märsta / Märsta - Centralt
Östregårds Väg 8 E
Final price: 1 900 000 kr
Enclosed: 69 kvm
Community fee: 4 322 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Märsta / Östregårds Väg