Search Menu
Bostaden är såld

Märsta - Märsta - Sätuna / Sätunavägen 9 B

Mycket fin 1:a!

Välkommen till denna fina 1:a med perfekt pendlarläge! Lägenheten ligger en trappa upp och har utsikt mot en mysig innergård. Under 2014-2015 renoverades köket, man la nytt golv i kök och hall, ny elcentral, säkerhetsdörr samt totalrenovering av väggar. Köket är modernt med rostfria vitvaror, svarta luckor samt matplats för minst 4 personer. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för både soffa och säng, vidare finns ett rymligt duschrum med utrymme för både tvättmaskin och förvaring. Förråd finns i samma hus, tvättstuga på nr 11 och bastu på nr 13. Perfekt läge med gångavstånd till centrum, pendeltågsstation, matbutik och gym. Mycket välskött HSB-förening med låga månadsavgifter där stamrenovering gjorts 2011-2012.

Märsta / Märsta - Sätuna
Sätunavägen 9 B
Final price: 1 550 000 kr
Enclosed: 38,5 kvm
Community fee: 2 218 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Märsta / Sätunavägen