Search Menu
Bostaden är såld

Märsta - Märsta - Norrbacka / Svampvägen 25

Mycket fint parhus med bra läge i populära Norrbacka-området. Bra läge och plan trädgårdstomt med staket och inglasat uterum med infravärme på entrésidan som har västerläge och eftermiddags-/kvällssol. Huset har genomgående hög standard med ljusa och stilrena ytskikt. Ljus hall med vitmålade väggar och tak, slitstarkt klinkergolv med golvvärme, entrédörr med fönster och praktiska förvaringsutrymmen för kläder och skor. Öppen anslutning till höger mot matplatsen i köket. Köket är ombyggt och har öppen planlösning med bardisk mot vardagsrummet, klinkergolv med golvvärme, vackra vita luckor med stålhandtag, vinställ, vitrinskåp med belysning, moderna rostfria vitvaror och designfläkt över induktionshäll. Vardagsrummet har en trevlig och värmande braskamin samt utgång till balkong med träaltan under tak. På entréplan finns även ett sovrum samt en gästtoalett med kakel, klinker och golvvärme. Trappen som leder ner till suterrängplan är vitmålad och försedd med mjuk heltäckningsmatta - tyst och mindre risk att halka. I trappen finns en luftvärmepump som ger värme och luftcirkulation samt ett fönster som ger ljus. Under trappen finns ett mindre förrådsutrymme. På detta plan finns två sovrum mot tomten på baksidan varav ett har utgång till uteplats, ett förråd som är inrett till sovrum, ett nyrenoverat badrum med spotlights i tak, exklusiv spegel med inbyggd belysning över dubbelt handfat med vit kommod, takdusch och vikbara duschväggar av glas, en klädkammare med praktisk garderobsinredning bestående av klädhängare och hyllor samt ett jättefint tvättutrymme med tvättho, modern tvättmaskin, torktumlare och torkskåp, över- och underskåp med vita luckor samt en arbetsbänk med gott om utrymme. Garageuppfart med utrymme för två bilar i bredd framför ett garage med elstyrd garageport, golvvärme, fönster och vidbyggd förrådsdel. Ansluten till TV-kabelnät och bredband via fiber. Barnvänligt område samt nära till omtyckta skolor, naturområde och busshållplats. Välkommen - Bara att flytta in!

Märsta / Märsta - Norrbacka
Svampvägen 25
Final price: 3 400 000 kr
Enclosed: 108/26 kvm
Running costs: 33 607 kr/år
Plotarea: 438 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Märsta / Svampvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.