Search Menu
Bostaden är såld

Märsta - Märsta - Steninge / Tellusgatan 64

Rymligt kedjehus med lugnt läge i Steninge.

Välkommen till Tellusgatan 64! Detta trevliga och välplanerade kedjehus i 3 etage ligger i ett lugnt villaområde med skogen om hörnet och gångavstånd till förskola, skola och busshållplats. Via den stensatta gången invid garaget når man entrén och hallen. På entréplanet finns även kök med matplats och utgång till den större altanen, ett sovrum, helrenoverat duschrum, tvättstuga och klädkammare. Entréplanet är handikappanpassat. På mellanplanet finns rymligt vardagsrum och TV-rum/sovrum. Från vardagsrummet finns utgång till den nordvästra altanen. På det övre planet hittar man övre hall, ett stort och två mindre sovrum, helrenoverat badrum och övre klädkammare. Generösa förvaringsutrymmen med två klädkammare. Flera större renoveringar har genomförts som takbyte, renovering av dusch- och badrum, utbyte av köksluckor, nyare köksmaskiner, ommålning av fasad mm. Det friliggande garaget, med gjuten platta, är rymligt med hög takhöjd och inrymmer även förvaringsdel. Uppväxt trädgård med äpple- och plommonträd, rabarber, häck mot grannarna, staket mot gatan, gräsmatta och asfalterad uppfart till garage. Trevlig skogsbacke på baksidan av villan.

Märsta / Märsta - Steninge
Tellusgatan 64
Final price: 3 575 000 kr
Enclosed: 142 kvm
Running costs: 27 059 kr/år
Plotarea: 378 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Märsta / Tellusgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.