Search Menu
Såld

Nacka - Nacka - Finnboda Hamn / Finnboda Varvsväg 10 D, 3 tr

3:a i absolut toppskick med stor balkong!

Chans att förvärva en välplanerad trerummare om 60 kvm i absolut toppskick! Fastighet med byggår 2014, belägen i ett mycket attraktivt och expansivt område i fantastisk varvsmiljö mellan Stockholm city och skärgården. Lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stor balkong (8 kvm) med eftermiddags- och kvällssol, generösa sällskapsytor, stilrent kök och badrum samt två bra sovrum. Mycket välskött förening med bl.a. en takterrass med slående utsikt för medlemmarna. Ett stenkast bort från bostaden finns SL-båten, vilken tar dig in till stan på ett smidigt och trevligt sätt. Busshållsplats ligger några hundra meter bort och på 6 minuter är man vid Slussen. Här bor du även med gångavstånd till populära Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Parkeringsgarage finns i fastigheten med direkthiss ända ner - välkommen på visning!

Nacka / Nacka - Finnboda Hamn
Finnboda Varvsväg 10 D, 3 tr
Final price: 3 675 000 kr
Enclosed: 60 kvm
Community fee: 3 422 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 8 (Hiss finns)
Sold: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Nacka / Finnboda Varvsväg