Finnboda Varvsväg 10 D,  3 tr

Finnboda Varvsväg 10 D, 3 tr

Slutpris

3 675 000 kr


Nacka - Finnboda Hamn— Nacka

Finnboda Varvsväg 10 D, 3 tr


Slutpris
3 675 000 kr

Nacka - Finnboda Hamn— Nacka

3:a i absolut toppskick med stor balkong!

Chans att förvärva en välplanerad trerummare om 60 kvm i absolut toppskick! Fastighet med byggår 2014, belägen i ett mycket attraktivt och expansivt område i fantastisk varvsmiljö mellan Stockholm city och skärgården. Lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stor balkong (8 kvm) med eftermiddags- och kvällssol, generösa sällskapsytor, stilrent kök och badrum samt två bra sovrum. Mycket välskött förening med bl.a. en takterrass med slående utsikt för medlemmarna. Ett stenkast bort från bostaden finns SL-båten, vilken tar dig in till stan på ett smidigt och trevligt sätt. Busshållsplats ligger några hundra meter bort och på 6 minuter är man vid Slussen. Här bor du även med gångavstånd till populära Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Parkeringsgarage finns i fastigheten med direkthiss ända ner - välkommen på visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
3 422 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2016-10-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.