Search Menu
Bostaden är såld

NACKA - Jarlaberg / Fyrspannsvägen 47

Välplanerad 2:a med fantastisk sjöutsikt från inglasad balkong!

Välplanerad 2:a med fantastisk sjöutsikt över Stockholms inlopp och Djurgården från stor inglasad balkong i högt och fritt läge. En social och behaglig känsla skapas av det naturliga mötet mellan balkong, kök samt det stora och lättmöblerade vardagsrummet. Du erbjuds även bra förvaring i både hall, sovrum, kök och rymlig klädkammare. Bostadsområdet Jarlaberg ligger som namnet avslöjar, högst upp på ett berg med naturskön utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården med närhet till det mesta. Innergårdarna är bilfria och skapar barnvänlighet, precis som syftet har varit sedan föreningens två fastigheter upplåtes 1989. Bilen tar dig direkt till Slussen på tio minuter, och från busshållplatsen Jarlaberg på gångavstånd når du Slussen på 15 minuter. I Nacka Strand hittas mässa, polishus, bank, kontor, Engelska skolan, café och bageri. Vid närliggande Nacka Strand's brygga tar du båten in till Strömkajen och på Restaurant J, ett marint brasserie precis intill äter du med en fantastisk utsikt över den vackra fjärden. På gångavstånd ligger Nacka Strand, Nyckelvikens naturområde och köpcentret Nacka Forum som erbjuder ett stort utbud av butiker. Här trivs man, andas in utsikten och känn dig som hemma!

NACKA / Jarlaberg
Fyrspannsvägen 47
Final price: 3 150 000 kr
Enclosed: 63 kvm
Community fee: 4 379 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / NACKA / Fyrspannsvägen