Klaras backe 17

Klaras backe 17

Slutpris

2 200 000 kr


Norra Sorunda— Nynäshamn

Klaras backe 17


Slutpris
2 200 000 kr

Norra Sorunda— Nynäshamn

Charmigt hus på stor tomt belägen i idyllisk miljö!

Varmt välkomna till detta mysiga hus som både kan användas som fritidshus såväl som ett permanentboende. Belägen i lugnt, lantligt område med naturen som närmaste granne och en tomt som ligger inbäddad i grönska, hästhagar och åkrar. Från huset kan man njuta av en utsikt så långt som ögat kan nå över öppna fält och omgivningar som man inte kan titta sig mätt på.

På den plana trädgårdstomten finner man flertalet planteringar, jordgubbsland, bärbuskar, ståtliga björkar och en liten å som snirklar sig runt tomtgränsen. Man välkomnas av en mäktig gran som, inte bara har den obligatoriska trädkojan, utan också kastar en behaglig skugga över en möjlig, fantastisk uteplats som man njuta av på varma sommardagar.

I huset finns ett charmigt kök med vedeldad spis och ett vardagsrum som bjuder in till trevliga, långa familjemiddagar. Badrummet är utrustad med en praktisk förbränningstoalett och i gästhuset finns idag tvättstuga och dusch. Praktiska förråd finns på tomten och kvar finns också utedasset.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och om man är intresserad av att få mer information om möjlig utbyggnad och bygglov, kontakta Nynäshamns kommun.


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
25 300 kr/år
Tomtarea
1 958 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2016-08-26

Mäklarhuset Haninge

Denna fritidshus på Klaras backe såldes av oss 2016-08-26. Se alla våra försäljningar i Norra Sorunda samt även på Klaras backe.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.