Search Menu
Bostaden är såld

Norra Sorunda / Klaras backe 17

Charmigt hus på stor tomt belägen i idyllisk miljö!

Varmt välkomna till detta mysiga hus som både kan användas som fritidshus såväl som ett permanentboende. Belägen i lugnt, lantligt område med naturen som närmaste granne och en tomt som ligger inbäddad i grönska, hästhagar och åkrar. Från huset kan man njuta av en utsikt så långt som ögat kan nå över öppna fält och omgivningar som man inte kan titta sig mätt på. På den plana trädgårdstomten finner man flertalet planteringar, jordgubbsland, bärbuskar, ståtliga björkar och en liten å som snirklar sig runt tomtgränsen. Man välkomnas av en mäktig gran som, inte bara har den obligatoriska trädkojan, utan också kastar en behaglig skugga över en möjlig, fantastisk uteplats som man njuta av på varma sommardagar. I huset finns ett charmigt kök med vedeldad spis och ett vardagsrum som bjuder in till trevliga, långa familjemiddagar. Badrummet är utrustad med en praktisk förbränningstoalett och i gästhuset finns idag tvättstuga och dusch. Praktiska förråd finns på tomten och kvar finns också utedasset. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och om man är intresserad av att få mer information om möjlig utbyggnad och bygglov, kontakta Nynäshamns kommun.

Norra Sorunda
Klaras backe 17
Final price: 2 200 000 kr
Enclosed: 40 kvm
Running costs: 25 300 kr/år
Plotarea: 1958 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norra Sorunda / Klaras Backe