Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Solbacka Strand / Solbacka strandväg 7, tomt 21

Solbacka Strand - villatomter med skärgårdskänsla etapp 2

Nu startar vi den efterlängtade försäljningen av villatomter i Solbacka strand, etapp 2! I den nya stadsdelen Solbacka Strand har du nära till allt. Närheten till stan i kombination med ett lugnt och avkopplande område vid vattnet är något som gör detta område mycket attraktivt. Här bor du med gångavstånd till hela Norrtäljes utbud med närhet till restauranger, handel, sjukvård och kommunikationer. I denna etapp säljer vi tomterna 1-11 samt 18-22 med fina sollägen och plana ytor. Alla tomter (förutom tomt nr 1) i andra etappen är markförstärkta med kalkcementpelare. Med bara ett par minuters promenad är du vid Norrtäljevikens strand eller vid naturreservatet Lindholmen. En promenad eller cykeltur längs med den nya strandpromenaden in till centrum är också att rekommendera. Välkommen till vår Bobutik på Sjötullsgatan 6 för att hitta en tomt som passar dig.

Solbacka Strand - Etapp 2 Solbacka strandväg
Norrtälje / Solbacka Strand
Solbacka strandväg 7, tomt 21
Final price: 1 300 000 kr
Tenure: Tomt
Fastigh.bet: Norrtälje Emmaus 82
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje