Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Solbacka / Solparksvägen 13, lgh E1403

Balkong mot Norrtäljeviken i bästa sydvästläge!

Högst upp! En mycket välplanerad trea om 74 m² där ytorna nyttjas på ett mycket bra sätt. Fantastiskt ljusinsläpp då lägenheten ligger på hörnet i soligt sydvästläge. Vardagsrum, kök och balkong ligger vänt mot Norrtäljeviken. Den generöst tilltagna balkongen har gott om plats för både matbord och solstolar. Hög grundstandard där du som är med från start kan sätta din egen personliga prägel på inredningen. Här bor du modernt och komfortabelt med närhet till både hav, stad och natur. Ett kännetecken för lägenheterna i är de väldisponerade planlösningarna med en generöst tilltagen uteplats eller balkong i härliga utsiktslägen. Till varje lägenhet hör även ett lägenhetsförråd. Välkommen hem till Solbacka Strand, ett nyproducerat skärgårdsboende i den vackra småstaden Norrtälje.

Brf Strandängen
Norrtälje / Solbacka
Solparksvägen 13, lgh E1403
Final price: 2 750 000 kr
Enclosed: 74 kvm
Community fee: 4 354 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 5 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje