Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Jersö Hargshamn / Långskäret

Fritidshus på sjötomt i västerläge

På en fin arrenderad sjötomt om ca 2300kvm i perfekt soligt västerläge ligger detta charmiga fritidshus om ca 33 kvm med två rum samt vardagsrum och kök i öppen plan. Den stora fina tomten består av mestadels lättskött natur/ängstomt och har en del berg i dagen, fin strandlinje med både en del klippor och grus/stenstrand. Vid stranden finns ett stort fint bryggdäck om ca 40 kvm i perfekt solläge och segelbåtsdjup. Huset har genomgående ljusa fina ytskikt, vita målade furugolv, ljusa tapeter och vitmålade paneler. Köksdelen har vita skåp och en trinett, med kylskåp, spisplattor och ho (vatten saknas). Från det stora vardagsrummet och köket har man strålande sjöutsikt i väster med kvällssol. Huset har även en stor härlig altan i väster, även den med strålande sjöutsikt. På tomten finns även en friggebod om ca 10 kvm som är inredd som gäststuga, ett uthus om ca 10 kvm samt ett utedass. Båtplats på fastlandet (vid Jersö) ingår. Båt, möbler och vissa inventarier ingår i köpet. Fastigheten ligger på arrendemark och är med i en arrendatorförening. Denna lösning går att likna med ett hyreskontrakt på en lägenhet, där man har en besittningsrätt och avtalet hyresförhandlas med jämna mellanrum. Nuvarande arrende är 10.000kr/år. Huset går inte att belåna på samma sätt som en vanlig fastighet. Kontakta mäklaren för att boka plats på båt för visning.

Norrtälje / Jersö Hargshamn
Långskäret
Final price: 600 000 kr
Enclosed: 33 kvm
Running costs: 5 785 kr/år
Plotarea: 2300 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-07-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje