Tomt nr 21 Långskäret

Tomt nr 21 Långskäret

Slutpris

600 000 kr


Jersö Hargshamn— Hallstavik— NORRTÄLJE

Tomt nr 21 Långskäret


Slutpris
600 000 kr

Jersö Hargshamn— Hallstavik— NORRTÄLJE

Fritidshus på sjötomt i västerläge

På en fin arrenderad sjötomt om ca 2300kvm i perfekt soligt västerläge ligger detta charmiga fritidshus om ca 33 kvm med två rum samt vardagsrum och kök i öppen plan.

Den stora fina tomten består av mestadels lättskött natur/ängstomt och har en del berg i dagen, fin strandlinje med både en del klippor och grus/stenstrand. Vid stranden finns ett stort fint bryggdäck om ca 40 kvm i perfekt solläge och segelbåtsdjup.

Huset har genomgående ljusa fina ytskikt, vita målade furugolv, ljusa tapeter och vitmålade paneler. Köksdelen har vita skåp och en trinett, med kylskåp, spisplattor och ho (vatten saknas). Från det stora vardagsrummet och köket har man strålande sjöutsikt i väster med kvällssol. Huset har även en stor härlig altan i väster, även den med strålande sjöutsikt.

På tomten finns även en friggebod om ca 10 kvm som är inredd som gäststuga, ett uthus om ca 10 kvm samt ett utedass. Båtplats på fastlandet (vid Jersö) ingår.

Båt, möbler och vissa inventarier ingår i köpet.

Fastigheten ligger på arrendemark och är med i en arrendatorförening. Denna lösning går att likna med ett hyreskontrakt på en lägenhet, där man har en besittningsrätt och avtalet hyresförhandlas med jämna mellanrum. Nuvarande arrende är 10.000kr/år. Huset går inte att belåna på samma sätt som en vanlig fastighet.

Kontakta mäklaren för att boka plats på båt för visning.


Boarea
33 kvm
Arrende
10 000 kr/år
Driftkostnad
5 785 kr/år
Tomtarea
2 300 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-07-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Tomt nr såldes av oss 2016-07-23. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Tomt nr.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.