Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Brf Siktet 1
Norrtälje / Kvisthamra
Spartagatan lgh 1201
Price: Calculation 1 800 000 kr
Enclosed: 51 kvm
Community fee: 2 620 kr/mån
Rooms: 2 rum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns)

Nyproduktion / Norrtälje - Kvisthamra / Spartagatan lgh 1201

Nyproducerad 2:a om 51 kvm med balkong i vinkel, Kvisthamra, låg avgift! Inflytt hösten 2017.

Välkommen till en ljus och nyproducerad 2:a om 51 kvm i populära Kvisthamra, planerad inflytt hösten 2017. Balkong i vinkel åt två väderstreck. Här bor du bekvämt med närhet till såväl Flygfältets handelsområde som till Norrtälje centrum. Säljstart den 14:e oktober kl. 10.00-15.00 på Mäklarhuset Norrtälje, Sjötullsgatan 7. Säljstarten är öppen för alla, dock har Roslagens Sparsbanks BUS-kontokunder förtur t.o.m. den 4:e november 2016. Beräknad inflytt hösten 2017. Brf Siktet 1 inrymmer 21 välplanerade och ljusa lägenheter fördelade på 3 plan, med hiss. Denna lägenhet ligger bra placerad på våning 3 med en balkong i vinkel om ca 15kvm i norr/östläge. Välkomnande hall med golvklinkers och förvaringsmöjlighet, kök i vinkel med vita- och underskåp med mellanliggande kakel, utrustat med kyl/frys, induktionsspishäll, ugn och diskmaskin. Vardagsrum med utgång till uteplats och skjutdörr till lägenhetens sovrum. Separat klädkammare för ytterligare förvaring. Helkaklat duschutrymme förberett för tvättmaskin/torktumlare. Vitmålade väggar och tak i kök, vardagsrum och sovrum samt ekparkett på golven. Till lägenheten hör ett separat förråd. Till föreningen finns 16 parkeringsplatser i nära anslutning som går att hyra.

Vy från korsning Gustav Adolfs väg/Carl Bondes väg
Vy från korsning Gustav Adolfs väg/Carl Bondes väg
Vy från korsningen Spartagatan/Skyttegatan
Vy från korsningen Spartagatan/Skyttegatan
Helkaklade duschrum
Helkaklade duschrum
Lgh 1201, 50,7kvm, plan 3
Lgh 1201, 50,7kvm, plan 3
Exempelbild vardagsrum
Exempelbild vardagsrum
Exempelbild kök
Exempelbild kök
Planskiss
Planskiss
Description of rooms
 • Hall
  Välkomnande hall med golvklinker och säkerhetsdörr med tittöga. Kapphylla och två garderober.
 • Kitchen
  Bra arbetskök i vinkel med vita över- och underskåp (Ballingslöv) med mellanliggande väggkakel. Arbetsbänk i laminat. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, induktionsspishäll samt inbyggd diskmaskin (maskinell utrustning Miele)
 • Livingroom
  Vardagsrum med utgång mot lägenhetens uteplats. Härifrån når du sovrummet via skjutdörrar.
 • Bedroom
  Sovrum med fönster mot lägenhetens uteplats och bra förvaring i skjutdörrsgarderober.
 • Duschrum/WC
  Duschrum med mörkt golvklinkers och vitt väggkakel med accentpelare av klinker vid WC. Duschhörna med glasad duschvägg. Kommod med handfat och spegelskåp med belysning samt handdukstork. Förberett för tvättmaskin/torktumlare.
 • Klädkammare
  Praktisk klädkammare för extra förvaring.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  51 kvm
 • Rooms
  2 rum
Construction
 • Built
  2017
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme och uppvärmning via radiatorer, FTX-ventilationssystem. Centralstyrd till- och frånluft med värmeåtervinning. Fläktrum på vindsplan.
 • Description
  Byggnad i 3 våningar med 7 bostadsrättslägenheter på vardera plan. På plan 2 finns gemensam tvättstuga och på plan 3 en föreningslokal med pentry och relax med bastu. Förråd till bostadsrättslägenheterna finns på plan 1 och 2. Hiss som när samtliga våningsplan. Gjuten platta, mellanbjälklag av betong och träreglar, ytterfasad i målad liggande träpanel, betongpannor på taket.
Tv and internet
 • Mediacentral vid elcentral, uttag i lägenheterna. Val av leverantör för telefoni, tv och internet görs av enskild bostadsrättsinnehavare.
Balcony
 • Egen balkong i vinkel i norr/österläge om ca 15kvm.
Parking/Other buildings
 • Parkering
  Parkeringsplats: Har separat kö.
 • Föreningen har 16 parkeringsplatser som kommer kunna hyras av föreningens medlemmar. 350kr/månad.
Economy
 • Community fee
  2 620 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 107 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andelstal insats
  5,0089
Föreningen
 • Benämning
  BRF Siktet 1.
 • Allmänt
  Brf Siktet 1 kommer ha 21 bostadsrätter som kommer vara inflyttningsklara under hösten 2017. Lägenheterna har alla 2 rok och är i storlekarna 42-53 kvm. Samtliga har uteplats alternativt balkong. Val av leverantör för telefoni, tv och internet görs av enskild bostadsrättsinnehavare.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Ett förråd till samtliga lägenheterna är placerade på markplan respektive plan 2. På plan 2 finns en gemensam tvättstuga. På plan 3 finns en gemensam föreningslokal med pentry och relax med bastu. Till den lokalen hör även en stor balkong.
Area
 • I Brf Siktet 1 bor du i det populära området Kvisthamra, där det är gångavstånd till det mesta i Norrtälje. Norrtälje centrum ligger endast ca 500 m härifrån där utbudet av restauranger, affärer och kultur är stort. Ännu närmare har du till Flygfältet handelsområde med bl.a. stor matvaruaffär. I direkt närhet finner du även Friskis & Svettis, Norrtäljes nya badhus, slalombacke skola och förskola, för att nämna några av bekvämligheterna. Kvisthamra ligger vackert belägen som en landtunga som skiljer Norrtäljeviken och Kvisthamraviken åt; här hittar du fina promenad- och motionsstråk och på Kärleksuddens fina sandstrand. Nära till bra buss kommunikationer, såväl lokala som till Stockholm, Uppsala och Arlanda.
 • Kommunikationer
  Busshållplats för lokalbuss alldeles i närheten samt ca 600m till hållplats för bussar till Stockholm, Uppsala och Arlanda.
Vägbeskrivning
 • Vägbeskrivning
  Från Stockholm: Följe E18 till Norrtälje.Vid Flygfältets handelsområde tar du höger in på Gustav Adolfs väg. Efter ca 400 m tar du höger in på Carl Bondes väg. Sedan första vänster in på Spartagatan, framme!

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

1 frågor & Svar
 • Fråga ställd av Malin den 6 oktober
  Hej! har ni möjlighet att skicka ut info på de lgh styper och strl som finns . Jag är intresserad av 1 eller 2 rok . MVH Malin
  Svar från Staffan Westerberg
  Hej Malin, kul att du är intresserad, alla lägenhetstyper har du under fakta på objektet och sedan till höger så står det dokument och länker, under där ligger en presentationsfolder. Där har du alla lägenheter. Återkom om du har ytterligare frågor. Mvh Staffan
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area