Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Gryta / Ängsnyckelvägen 6

Timrat fritidshus med gångavstånd till bad!

Välkommen till denna hemtrevliga tomt på 3077 kvm med ett rejält timrat fritidshus om 60 kvm samt gäststuga med bastu. I Storstugan finner vi 3 sovrum, kök med goda arbetsytor samt ett rymligt vardagsrum med härlig öppen spis. Här finns plats för hela familjen och gäststugan rymmer både ett rum för flera bäddar samt bastu. Den härliga tomten har god plats för sommarens lekar och spel. Från huset är det endast ca 600 meters promenad ner till badplatsen vid Grytsjön, där brygga och badflotte finns. Gillviken är ett attraktivt område, en ca 1,5 timmes bilresa från Stockholm, med närhet till sjö och skog. Hit kommer du enklast med bil och närheten till Norrtälje gör denna plats tillgänglig samtidigt som du fångar landsbygdens charm.

Norrtälje / Gryta
Ängsnyckelvägen 6
Final price: 775 000 kr
Enclosed: 60/13 kvm
Running costs: 7 885 kr/år
Plotarea: 3077 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Ängsnyckelvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.