Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje / Arholmagatan 9A

Ljus, genomgående lägenhet med mycket bra planlösning. Lägenheten har varsamt renoverats stilfullt, här får du en nytt kök och duschrum. Köket är ljust och fräscht med fina detaljer. Även duschrummet är gjort i ljusa färger, kaklade väggar samt klinkergolv. Bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt plats för dubbelsäng. Vardagsrummet har plats för rejäl soffgrupp,härifrån har du utgång till den härliga balkongen där du kan njuta av solen långt in på kvällen. Stabil förening med ordning och reda! Mycket bra område med närhet till matbutik, buss, motionsspår, bra gång och cykelvägar ner till Norrtälje centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Välkommen på visning!

Norrtälje
Arholmagatan 9A
Final price: 1 750 000 kr
Enclosed: 60,3 kvm
Community fee: 2 666 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Arholmagatan