Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Bolkavägen 9 B

Etagelägenhet om 122 kvm med två egna uteplatser!

Bo centralt i Norrtälje med promenadavstånd till både restauranger och affärer samt skola och parker Bostaden på 122 kvm är fördelad på 5 rum och kök med genomgående stilrena och säkra materialval. Lägenheten är i etage om 2 plan vilket ger en härlig "huskänsla". Med två egna uteplatser går det att fånga solens strålar från morgon till kväll. Vidare har vi tre sovrum med möjlighet till fler, två rejäla duschrum och ett trivsamt kök för matlagningsälskaren. På övre plan är det en härlig rymd med öppet till nock och här finns också ett spännande loft. Här får ni ett boende utöver det vanliga! Brf Glasmästaren stod färdig för inflyttning 2013 och har ett garage med möjlighet att hyra garageplats. Bostadsrättsföreningen har även ett övernattningsrum som går att hyra om gästerna blir för många! Lägenheten ligger i ett trevligt område med närhet till mycket. På mindre än en minut är ni nere i centrum med cafér och affärer samtidigt som vi bara ett stenkast bort finner skogarna runt Södra Bergens utsiktsplats. Där finns både perfekta lekplatser för de yngre men också populära promenadstråk för vuxna. Även Societetsparken bjuder på trevliga omgivningar att promenera i och för den som gillar att träna har vi både Friskis och Svettis samt det nya badhuset i närheten. I detta område finns helt enkelt något för alla. Varmt välkomna på visning av denna pärla!

Norrtälje / Centrala Norrtälje
Bolkavägen 9 B
Final price: 3 030 000 kr
Enclosed: 122 kvm
Community fee: 5 400 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Floor: Etagelägenhet i 2 plan
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Bolkavägen